Locatie

Centraal gelegen naast het OV en de A2, A12 en A27

0 gratis parkeerplaatsen

0 min van de snelweg

0 min van Utrecht Centraal

Centraal gelegen en gratis parkeren voor de deur

Het NBC is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Voor de deur van het NBC Congrescentrum bevinden zich 1.200 gratis parkeerplaatsen en 12 laadpunten voor elektrische auto’s. Plan je route via Google Maps. We hebben ons adres er alvast ingezet.

De parkeerplaats voor het NBC is een openbaar terrein. We adviseren je om geen waardevolle spullen in de auto achter te laten. Het NBC beschikt over een beperkt aantal lockers en een garderobe.

Bereikbaarheid met het OV

Ook met het OV is het NBC gemakkelijk te bereiken. Met tram 60 en 61 ben je binnen 15 minuten bij het NBC vanaf Utrecht Centraal. Wanneer je bij halte Zuilenstein uitstapt, sta je recht voor de deur van het NBC. Plan je route via 9292.

Plattegrond van het NBC Congrescentrum

Ben je benieuwd hoe je de ruimte waarin jouw bijeenkomst plaatsvindt kunt bereiken in ons pand? Bekijk onze plattegrond. 

Geldig coronabewijs

Bij het NBC moet iedere gast een geldig coronabewijs in het bezit hebben. Deze kan gegenereerd worden middels de CoronaCheck-app. Meer informatie over de app en het genereren van een bewijs is te vinden op de website van de overheid. Het coronabewijs zal op locatie door ons team gescand worden met de CoronaCheck-app.

Food

Wil je voor of na een bijeenkomst nog iets eten of drinken? Reserveer dan een tafeltje in onze Winebar The Y.

Veiligheidsmaatregelen

We voldoen aan alle veiligheidsmaatregelen en anderhalve meter afstand norm.

Ontdek het NBC in 90 seconden

Contact

Neem contact op met Mandy

Heb je een vraag of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Mandy of bekijk de FAQ.

Bel Mandy Stuur een bericht

Of bel Mandy op 030 - 602 69 00