Locatie

Centraal gelegen naast het OV en de A2, A12 en A27

0 gratis parkeerplaatsen

0 min van de snelweg

0 min van Utrecht Centraal

Centraal gelegen en gratis parkeren voor de deur

Het NBC is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Op het parkeerterrein rondom het NBC Congrescentrum bevinden zich 1.300 gratis parkeerplaatsen en 25 laadpunten voor elektrische auto’s. Plan je route via Google Maps. We hebben ons adres er alvast ingezet.

De parkeerplaats voor het NBC is een openbaar terrein. We adviseren je om geen waardevolle spullen in de auto achter te laten. Het NBC beschikt over een garderobe en een beperkt aantal lockers.

Bereikbaarheid met het OV

Ook met het OV is het NBC gemakkelijk te bereiken. Met de bus ben je binnen 15 minuten bij het NBC vanaf Utrecht Centraal. Wanneer je met de tram komt en uitstapt bij halte Zuilenstein, dan sta je recht voor de deur van het NBC. Plan je route via 9292.

Plattegrond van het NBC Congrescentrum

Ben je benieuwd hoe je de ruimte waarin jouw bijeenkomst plaatsvindt kunt bereiken in ons pand? Bekijk onze plattegrond. 

Food

Wil je voor of na een bijeenkomst nog iets eten of drinken? Reserveer dan een tafeltje in onze Winebar The Y.

Over het NBC Congrescentrum

Het NBC is een familiebedrijf en dat merk je aan onze betrokkenheid. Onze medewerkers werken hard om onze gasten een perfecte bijeenkomst te bieden.

Ontdek het nieuwe NBC Congrescentrum in 90 seconden

Contact

Neem contact op met Mandy

Heb je een vraag of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Mandy of bekijk de FAQ.

Bel Mandy Stuur een bericht

Of bel Mandy op 030 - 602 69 00