Compleet verzorgde borrel

Compleet verzorgde borrel

Bij het NBC Congrescentrum geniet je zonder zorgen van een sfeervolle borrel. Met ons uitgebreide aanbod aan dranken, een smakelijk menu en de gastvrijheid van ons team, leggen we jou en jouw gasten met plezier in de watten.

Informatie aanvragen
Compleet verzorgde borrel
NBC facts

Samen proosten met collega's

Lekkere hapjes en drankjes, een goede sfeer en optimale gastvrijheid. Dat zijn wat ons betreft de hoofdingrediënten van een geslaagde zakelijke borrel. De drie ingrediënten die bij het NBC Congrescentrum standaard op de kaart staan.

Na een lange dag leren, vergaderen of netwerken is niets fijner dan even samen te kunnen ontspannen. Je wil de bijeenkomst nabespreken of gewoon even gezellig bijpraten. Hoe fijn is het dan als je dit kunt doen op een plek waar alles je uit handen wordt genomen? Jij hoeft je alleen nog maar druk te maken over welk drankje je zelf wil drinken. Ons team ontvangt je met open armen en regelt de rest.

Alle ruimte voor bijeenkomsten
Centraal en goed bereikbaar
Full-service locatie
Een vleugje NBC-magie

Sfeervolle setting

Bij ons kun je zowel binnen als buiten genieten van een sfeervolle setting voor jouw zakelijke borrel. Zo kun je bij ons terecht in onze Winebar of op één van de terrassen in de tuin.

zomerse bijeenkomst congrestival organiseren
Eindeloze mogelijkheden

Alles in huis voor een succesvolle borrel

Persoonlijke aandacht, service en flexibiliteit vinden wij erg belangrijk. Dit zie je terug in de werkwijze van ons team voorafgaand en tijdens de borrel. Heb je bijvoorbeeld last minute bedacht om een welkomstwoord te houden? We zorgen met plezier voor een microfoon en een podium. Ons team is er voor je om uitdagingen op te lossen en om je in staat te stellen een succes te maken van de borrel. Wanneer je de verwachtingen van je gasten wil overtreffen, ben je bij het NBC Congrescentrum aan het goede adres.

kerstborrel Cocktailbar bedrijfsfeest kerstborrel
feest op eventlocatie
Dit kun je verwachten

Proost samen met collega's

Gastenaantal
Buitenterrein
Eigen keukenteam
Het hele jaar geopend
Food & beverages eventlocatie NBC
Food & beverages

Full-service concept

Food & beverages eventlocatie NBC

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Beschikt het NBC over een buiten terrein?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Hoe is jullie bereikbaarheid?
Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?
Naar de FAQ

Jouw borrel bij ons?

Wil je jouw zakelijk borrel organiseren bij het NBC, de beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Inge.

Inge
Sales
Check beschikbaarheid