Zorg dat je altijd onze e-mails ontvangt

Zorg dat je altijd onze e-mails ontvangt
Zorg dat je altijd onze e-mails ontvangt

Geen nieuws meer missen van het NBC Congrescentrum?

Tegenwoordig werken veel e-mailproviders, zoals Outlook en Gmail met strengere spam- en reclamefilters. Steeds vaker belanden e-mails in de ‘Ongewenste e-mail’-map of het nieuwe ‘Reclame’-tabblad van Gmail. Hierdoor is de kans groot dat je belangrijke communicatie misloopt. Van ons, maar mogelijk ook van andere organisaties.

Om er zeker van te zijn dat je onze e-mails in goede orde blijft ontvangen, kun je NBC Congrescentrum toevoegen aan je lijst met veilige afzenders. Hieronder vind je de instructies om dit in te stellen.

Outlook 2003

  • Klik met je rechtermuisknop in het e-mailbericht en selecteer ‘Voeg domein toe aan lijst met veilige afzenders‘.

Outlook 2007

  • Klik de e-mail die je wilt whitelisten aan in de inbox. Klik bovenin de werkbalk op ‘Ongewenste e-mail ⯈‘ en klik vervolgens op ‘Opties voor ongewenste e-mail‘. In het tabblad ‘Veilige afzenders‘ zie je een lijst met domeinen en e-mailadressen die op de whitelist staan. Klik op ‘Toevoegen…‘ en vul hier het domein nbccongrescentrum.nl in.

Outlook 2010 en later

  • Klik in de inbox met je rechtermuisknop op de e-mail die je als veilig wilt markeren. Beweeg met je muis naar ‘Ongewenste e-mail ⯈‘ en klik vervolgens op ‘Domein van deze afzender nooit blokkeren (@voorbeeld.com)‘.
Gmail veilige afzenders

Gmail

Gmail veilige afzenders

Beweeg in je inbox of bij het openen van de e-mail met je muis over de afzender. Wacht tot er een kleine pop-up opent. Klik op ‘Toevoegen aan contacten‘. Mails vanaf dit e-mailadres komen nu binnen in je standaard inbox.

Outlook / Live.com (online)

  • Klik op het tandwiel met instellingen rechts bovenin. Klik vervolgens op ‘Alle Outlook-instellingen weergeven‘.
  • Klik links op ‘E-mail‘ en vervolgens op ‘Ongewenste e-mail‘. Onder het kopje ‘Veilige afzenders en domeinen‘ klik je op ‘Toevoegen‘. Hier voeg je het domein nbccongrescentrum.nl toe.