Wij hebben de oplossing

Voor elke uitdaging hebben we een oplossing. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we namelijk als geen ander welke zaken kunnen bijdragen aan het succes van een bijeenkomst. Onze services variëren van locatie en hospitality pakketten tot de inzet van techniek en van de culinaire invulling tot aan de mogelijkheid tot overnachten. We hebben het allemaal in huis.

Facts

Gratis parkeren

Dankzij onze ligging naast de A2, A12 en A27 zijn wij goed te bereiken met de auto. Jouw gasten parkeren bij ons gewoon gratis voor de deur.

Lekkere koffie

Wij vinden lekkere koffie erg belangrijk. Daarom serveren wij alleen Nespresso koffie dat per kopje gezet wordt.

Gratis, snelle wifi

Jouw gasten mogen gratis gebruikmaken van ons open wifi-netwerk. Een bekabelde of beveiligde internetverbinding bieden wij tegen een meerprijs aan.

Technische ondersteuning

We hebben vrijwel alle audiovisuele apparatuur in huis. Op basis van jouw wensen zetten we met plezier de benodigde apparatuur voor je klaar.

Innovatieve projectiedecors

Een presentatie geven op een 28 meter breed decor waarop de content 3D wordt weergegeven? Of een presentatie geven in 4K kwaliteit op een 24 meter breed decor? Bij het NBC Congrescentrum zetten we innovatieve projectiedecors in zodat jij écht indruk kunt maken op jouw (online) gasten. Lees via onderstaande links meer over onze 3D projectie of 4K projectie.

Event branding

Laat jouw merk opvallen in ons pand met event branding. Van ons mag je het hele NBC pand overnemen met jouw event huisstijl. Graag zelfs, want dit zorgt voor herkenbaarheid bij jouw gasten. Wat er precies mogelijk is? Bijna alles. Van onze XXL LED wall op de toren tot aan banieren in de evenementenhallen en van vloerstickers tot aan de vlaggen in de NBC masten.

Ontvangstspecials

Wanneer je een congres, event of andere zakelijke bijeenkomst organiseert, wil je dat jouw gasten goed ontvangen worden. De eerste indruk krijgen de gasten immers al voordat zij de locatie binnenstappen. Dat begrijpen wij bij het NBC Congrescentrum als geen ander. Daarom hebben we een aantal ontvangstspecials samengesteld, om de ontvangst van je bijeenkomst nóg hartelijker te maken. Van parkeerbegeleiding tot de NBC-taxiservice.

Bekijk de specials

Food & beverages

Bij het NBC Congrescentrum houden we van lekker eten. Daarom hebben wij een eigen keukenteam dat iedere dag de lekkerste gerechten voor onze gasten klaarmaakt. Elke bijeenkomst is te combineren met een standaard arrangement of gerechten op maat. Bekijk hieronder onze culinaire mogelijkheden.

Vaste livestreammogelijkheden en de benodigde techniek standaard in huis

Bij het NBC hebben we twee ruimtes omgebouwd tot plug-and-play studio’s en hebben we voor onze evenementenhallen alle benodigde livestreamtechniek in huis. Zo kan jouw evenement altijd doorgaan. Natuurlijk liever live. Maar wanneer dat even niet kan, dan volledig online of in hybride vorm.

Voor de studio’s, maar ook een groter online event hebben we een standaard pakket samengesteld met daarin alle benodigde zaken om jouw online event tot een succes te maken. Camera’s, een stream, de benodigde technici en keuze uit verschillende studio settings in diverse stijlen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan eerst eens onderstaande video.

Bekijk de video voor de mogelijkheden van een online event bij het NBC.

Livestream mogelijkheden in de zalen

Het NBC beschikt over een mobiele camera die in iedere zaal geplaatst kan worden. Deze Meetup camera maakt het mogelijk om met de aanwezige techniek eenvoudig een livestream te starten met een eigen videovergaderplatform zoals Zoom.

Daarnaast zijn een aantal van onze zalen voorzien van een Sony 4K camera waarmee op een toegankelijke wijze een vergadering, bijeenkomst of presentatie te livestreamen is. Voor de streams faciliteren wij een standaard beveiligde livestream met een unieke URL.

Digitale meeting of training met onze MeetUp camera

Overnachten voor eventorganisatoren

Sinds begin 2018 beschikt het NBC Congrescentrum over twee suites. Zo kunnen eventorganisatoren die bij ons een bijeenkomst organiseren, uitgerust aan hun bijeenkomst beginnen. De suites hebben beide toegang tot een gemeenschappelijke leefkeuken en beschikken over een eigen badkamer. Meer informatie en prijzen kunnen via onderstaande knop opgevraagd worden.

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer informatie ontvangen over de services die wij aanbieden? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.