Locatie

Bij het NBC ben je welkom voor veilige anderhalvemeter bijeenkomsten

Het congrescentrum waar jij centraal staat

Het NBC Congrescentrum is een moderne congres- en evenementenlocatie in Nieuwegein, opgericht in 1992 door de familie Van Hooijdonk. Met 2 evenementenhallen van beide 1800 m², 34 zalen en een enorme dosis gastvrijheid en betrokkenheid, faciliteren wij zakelijke bijeenkomsten, zoals congressen, beurzen, vergaderingen, trainingen en corporate events.

Onze medewerkers werken hard om onze gasten een perfecte bijeenkomst te bieden. Van de oprechte glimlach bij binnenkomst tot de grote flexibiliteit en kennis onder alle afdelingen: iedereen zet zich in om de gasten een topdag te bezorgen. Bij het NBC ben je welkom voor bijeenkomsten van 3 tot 6.000 personen (in normale omstandigheden).

Wij volgen de geldende maatregelen van de overheid en hebben onze volledige locatie op anderhalvemeter afstand ingericht voor veilige online, hybride of live bijeenkomsten

Het nbc team

Ontmoet de mensen die van jouw bijeenkomst een succes willen maken

Maak hier kennis met het gehele NBC team.

Naar de teampagina

Anne

Projectmanagement

Alex

Technische dienst

Patricia

Hospitality

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar talent

Momenteel hebben wij vanwege COVID-19 geen openstaande vacatures. Wanneer dit wel zo is, kun je alle openstaande vacatures bekijken op onze website of stuur een open sollicitatie. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar talent! We hebben verschillende afdelingen binnen het NBC Congrescentrum, zoals front-office, bediening, banqueting, events, keuken, housekeeping, technische dienst, sales of marketing.

Duurzaamheid bij het NBC Congrescentrum

Bij het NBC Congrescentrum doen we er alles aan om jouw evenement zo duurzaam mogelijk te maken. Van zonnepanelen tot een no waste policy en van pro-actieve afvalscheiding tot koffiebekers van gerecycled karton. Wij zetten ons iedere dag in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zijn dan ook al sinds mei 2016 officieel partner van MVO Nederland.

Alle facts & figures rondom duurzaamheid bij het NBC Congrescentrum hebben wij samengevat in een overzichtelijke infographic.

Business bijeenkomsten in het groen

Vlakbij het NBC Congrescentrum staat middenin het groen onze evenementenlocatie Green Village. In 2006 opende de familie Van Hooijdonk de deuren van de oude boerderij op de Blokhoeve 7 in Nieuwegein. In het voorjaar van 2018 is de locatie volledig vernieuwd en verdubbeld in capaciteit met een grote zaal en een unieke Orangerie.

Bij Green Village kun je terecht voor zakelijke bijeenkomsten tot 250 gasten plenair en bedrijfsfeesten tot wel 500 gasten. Ook voor persoonlijke gelegenheden, zoals een bruiloft of jubileum ben je bij Green Village aan het juiste adres.

 

Contact

Neem contact op met Daniëlle

Wil je meer informatie ontvangen over het NBC? Neem contact op met Daniëlle.

Bel Daniëlle Stuur een bericht

Of bel Daniëlle op 030 - 602 69 00