Locatie

Bij het NBC ben je welkom voor evenementen en bijeenkomsten

Het congrescentrum waar jij centraal staat

Het NBC Congrescentrum is een moderne congres- en evenementenlocatie in Nieuwegein, opgericht in 1992 door de familie Van Hooijdonk. Met 2 evenementenhallen van beide 1800 m², 34 zalen en een enorme dosis gastvrijheid en betrokkenheid, faciliteren wij zakelijke bijeenkomsten, zoals  congressen, beurzen, vergaderingen, trainingen, corporate events en uiteraard allerlei online bijeenkomsten.

Onze medewerkers werken hard om onze gasten een perfecte bijeenkomst te bieden. Van de oprechte glimlach bij binnenkomst tot de grote flexibiliteit en kennis onder alle afdelingen: iedereen zet zich in om de gasten een topdag te bezorgen. Bij het NBC ben je welkom voor bijeenkomsten van 3 tot 2.000 personen.

Momenteel volgen wij de geldende maatregelen van de overheid op de voet. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in AV-techniek zodat wij op vaste basis online bijeenkomsten kunnen faciliteren in onze studio’s, zalen en hallen.

Het nbc team

Ontmoet de mensen die van jouw bijeenkomst een succes willen maken

Maak hier kennis met het gehele NBC team.

Naar de teampagina

Erjon

Keuken

Karen

Projectmanagement

Alex

Technische dienst

Duurzaamheid bij het NBC Congrescentrum

Bij het NBC Congrescentrum doen we er alles aan om jouw evenement zo duurzaam mogelijk te maken. Van zonnepanelen tot een no waste policy en van pro-actieve afvalscheiding tot koffiebekers van gerecycled karton. Wij zetten ons iedere dag in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zijn dan ook al sinds mei 2016 officieel partner van MVO Nederland.

Alle facts & figures rondom duurzaamheid bij het NBC Congrescentrum hebben wij samengevat in een overzichtelijke infographic.

Business bijeenkomsten in het groen

Vlakbij het NBC Congrescentrum staat middenin het groen onze evenementenlocatie Green Village. In 2006 opende de familie Van Hooijdonk de deuren van de oude boerderij op de Blokhoeve 7 in Nieuwegein. In het voorjaar van 2018 is de locatie volledig vernieuwd en verdubbeld in capaciteit met een grote zaal en een unieke Orangerie.

Bij Green Village kun je terecht voor zakelijke bijeenkomsten tot 250 gasten plenair en bedrijfsfeesten tot wel 500 gasten. Ook voor persoonlijke gelegenheden, zoals een bruiloft of jubileum ben je bij Green Village aan het juiste adres.

 

Contact

Neem contact op met Daniëlle

Wil je meer informatie ontvangen over het NBC? Neem contact op met Daniëlle.

Bel Daniëlle Stuur een bericht

Of bel Daniëlle op 030 - 602 69 00