Een hartelijke ontvangst begint al voor de deur

Of je nu een congres, evenement, vergadering of training organiseert: een goede bijeenkomst begint met een goede ontvangst. De eerste indruk krijgen de gasten immers al voordat zij de locatie binnenstappen. Wanneer jouw gasten hartelijk worden ontvangen, voelen zij zich direct welkom en beginnen zij met plezier aan je bijeenkomst. Dat begrijpen wij bij het NBC Congrescentrum als geen ander. Daarom doen wij graag nog een schepje bovenop het ontvangstmoment om de ontvangst nóg hartelijker te maken…

Zo ziet een ontvangst eruit waar je gasten blij van worden

NBC facts

Gastvrije eventprofessionals

Bij het NBC staat een heel team ervaren eventprofessionals voor je klaar. We delen met z'n allen dezelfde passie om het jou naar de zin te maken.

Gratis parkeren en centraal gelegen

Jouw gasten parkeren bij ons gewoon gratis voor de deur. Daarnaast zijn we uitstekend te bereiken met zowel auto als OV. De tram vanaf Utrecht CS stopt recht voor deur.

Goede koffie

Wij vinden lekkere koffie erg belangrijk. Daarom serveren wij alleen Nespresso koffie die per kopje gezet wordt.

NBC taxiservice

We halen jouw gasten graag op bij hun auto met onze twee NBC taxi's en zetten hen met plezier voor de voordeur af.

Geen tweede kans voor een eerste indruk

Het ontvangstmoment van jouw bijeenkomst begint al buiten, op de parkeerplaats. Het is dus belangrijk dat hier al alles klopt. Van branding met vlaggen of banners tot parkeerbegeleiding en de NBC taxiservice. We stellen je graag in staat om de ontvangst nét even anders vorm te geven zodat jouw gasten met een lach aan de dag beginnen. Benieuwd hoe je jouw ontvangst hartelijker kan maken? Klik op onderstaande links.

Wil jij jouw ontvangst nog hartelijker maken?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.