Culinair kerstdiner

Culinair kerstdiner

Organiseer een sfeervol en culinair kerstdiner voor jou en jouw gasten. Van een winters dinerbuffet tot een viergangen sit-down dinner, bij het NBC Congrescentrum is alles mogelijk. Wij denken graag met je mee om jouw kerstdiner succesvol te maken. Ons team staat klaar om jouw gasten in de watten te leggen!

Informatie aanvragen
Culinair kerstdiner
NBC facts

Sluit het jaar feestelijk af

Kijk samen met je collega’s terug op het afgelopen jaar tijdens een compleet verzorgd kerstdiner. Uitgebreid dineren in een gezellige, winterse omgeving. We zorgen ervoor dat het jou en jouw gasten aan niets ontbreekt! Ons eigen keukenteam zorgt met de lekkere gerechten voor een culinair feestje.

Alle ruimte voor bijeenkomsten
Centraal en goed bereikbaar
Full-service locatie
Een vleugje NBC-magie

Sfeervolle winterse setting

Zowel onze binnenruimtes als onze tuin worden volledig omgetoverd tot winterwonderland. Afhankelijk van het aantal gasten hebben we een geschikte Winter Vibes ruimte beschikbaar.

zakelijke eindejaarsbijeenkomst
Eindeloze mogelijkheden

Een evenement op maat

Of je nu met een kleine of grote groep komt, het NBC Congrescentrum heeft voor elk gezelschap een geschikt kerstdiner. Wordt het een grootschalig sit-down dinner na afloop van een bijeenkomst of wil je het klein en intiem houden? Bij het NBC denken we continu na over de optimale culinaire invulling en hebben dan ook voor iedere groep een passend arrangement. Wij zorgen ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Je weet wat ze namelijk zeggen: liefde gaat door de maag.

Eindejaarsbijeenkomst ABF221217_0102 Eindejaarsbijeenkomst
Seizoensgebonden catering
Dit kun je verwachten

Jouw kerstdiner bij het NBC

Aan alles is gedacht
Culinair feestje
Sfeervol ingericht
Een vleugje magie
borrel
Food & beverages

Full-service concept

borrel

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food

Impressie van de locatie

Eindejaarsbijeenkomst kerstborrel CDT - 4 Winter buffet en diner 1 ABF220903_0062 ABF220903_0074 P1140011 Winter Vibes kerstborrel

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Beschikt het NBC over een buiten terrein?
Wat als ik meer capaciteit nodig heb voor mijn bijeenkomst?
Kan er rekening worden gehouden met dieetwensen of allergieën?
Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?
Naar de FAQ

Jouw winterse event bij ons?

Wil je jouw kerstdiner organiseren bij het NBC, de beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Inge.

Inge
Sales
Check beschikbaarheid