Sluit het jaar feestelijk af

Sluit het jaar feestelijk af

Met ons Winter Vibes concept wordt jouw kerstborrel een feestje! We leggen jullie in de watten met de lekkerste culinaire invulling in een waar winsters landschap.

Informatie aanvragen
Sluit het jaar feestelijk af
NBC facts

Sluit het jaar feestelijk af

Samen met je collega’s of relaties het jaar feestelijk afsluiten of alvast proosten op het nieuwe jaar? En wil je als een van de eerste een bijeenkomst organiseren bij het vernieuwde NBC? Dan kan dat tijdens Winter Vibes!

Voor een sfeervolle kerstborrel kun je deze decembermaand terecht bij het NBC. We toveren dan één van onze event areas om tot een winters wonderland.Verschillende houten Stuben, duizenden lampjes, winterse aankleding, een authentieke Schi-Alm bar en een arrenslee voor ‘a Selfie with Santa’. Het is er allemaal. Winter Vibes is perfect geschikt voor feestelijke borrels, diners of bedrijfsfeesten van 250 tot 1.000 gasten.

Alle ruimte voor bijeenkomsten
Centraal en goed bereikbaar
Full-service locatie
Een vleugje NBC-magie

Sfeervolle winterse setting

Zowel onze binnenruimtes als onze tuin worden volledig omgetoverd tot winterwonderland. Afhankelijk van het aantal gasten hebben we een geschikte Winter Vibes ruimte beschikbaar.

zakelijke eindejaarsbijeenkomst
Eindeloze mogelijkheden

Een evenement op maat

Of je nu met een kleine of grote groep komt, het NBC Congrescentrum heeft voor elk gezelschap een geschikte ruimte. Wordt het een intieme kerstborrel in onze Winebar of wordt het een kerstborrel XXL in onze hospitality area? Bij het NBC denken we continu na over de optimale culinaire invulling en hebben dan ook voor iedere groep een passend arrangement. Wij zorgen ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt.

Eindejaarsbijeenkomst ABF221217_0102 Eindejaarsbijeenkomst
ABF220903_0028
Dit kun je verwachten

Proost samen met collega's

Aan alles is gedacht
Culinair feestje
Sfeervol ingericht
Een vleugje magie
ABF220903_0043
Food & beverages

Full-service concept

ABF220903_0043

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food

Impressie van de locatie

Seizoensgebonden catering Eindejaarsbijeenkomst CDT - 4 Winter buffet en diner 1 CDT - 10 ABF220903_0074 P1140011 Winter Vibes kerstborrel

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Beschikt het NBC over een buiten terrein?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Kan er rekening worden gehouden met dieetwensen of allergieën?
Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?
Naar de FAQ

Jouw winterse event bij ons?

Wil je jouw kerstborrel organiseren bij het NBC, de beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Inge.

Inge
Sales
Check beschikbaarheid