Ons advies

Jouw event:

Een meeting voor 2-50 personen zonder subzalen.

Een vergadering organiseren kan in één van onze 22 vergaderruimtes. Onze vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien, zoals klimaatcontrole met CO2-regulatie, flipover met stiften en standaard een uitgebreide presentatie set-up met drie HD LED schermen.

Bovendien staat ons team de hele dag voor je klaar zodat alles op de juiste plek klaarstaat en functioneert. Zo kun je bij binnenkomst direct ter zake komen.

Ruimtes voor jouw meeting

De onderstaande ruimtes passen het beste bij jouw opgegeven wensen. De voorgestelde ruimtes zijn geschikt voor kleinere meetings en beschikken altijd over een pauzeruimte.

De juiste opstelling

Al onze meetingruimtes bij het NBC beschikken over een presentatie set-up. Deze bestaat uit een groot LED-scherm met alle benodigde kabels om een laptop aan te sluiten. Eventueel geluid kan afgespeeld worden via het scherm of in sommige ruimtes via de aanwezige geluidsinstallatie. Verder is de ruimte voorzien van een flip-over met stiften en comfortabel meubilair.

Food & beverages eventlocatie NBC
Food & beverages

Full-service concept

Food & beverages eventlocatie NBC

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food
Duurzaamheidsbeleid

Duurzaamheid staat centraal

We willen als familiebedrijf iedere bijeenkomst bijzonder maken door duurzaam te blijven innoveren en investeren in onze mensen, locatie, techniek en services. Op onze beide locaties staat duurzaamheid dan ook centraal. We zijn namelijk van mening dat wij als evenementenlocatie het voortouw moeten nemen in een branche die niet echt bekend staat om haar duurzame karakter.

De bouw van onze volledig vernieuwde locatie NBC heeft ons daarnaast de kans gegeven een locatie van de toekomst neer te zetten. Wij hebben daarnaast de ambitie om de meest duurzame locatie van Nederland te worden.

Duurzaam gebouwde eventlocatie
Follow the Crowd klimaatsysteem
Zonnepanelen en aardgasvrij
Eigen duurzaamheidslabel
Lees meer

Alles voor een succesvolle meeting

We faciliteren al meer dan 30 jaar zakelijke meetings. Naast de ruimtes en techniek, staat er zowel voor, tijdens als na een vergadering een heel team voor je klaar om van jouw meeting een succes te maken.

het NBC team Hospitality Area 1 Vergaderzalen presentatie set-up zakelijke lunch meeting room large zakelijke bijeenkomst Kom in contact met het NBC conrgesruimte Elektrisch laden parkeerplaats
Reviews

Opdrachtgevers aan het woord

VZVZ

Meeting

Alles is prima voor elkaar bij het NBC. Daarnaast is de locatie lekker centraal gelegen in het land. De bereikbaarheid voor alle gasten is dus heel fijn.

7

Culinaire invulling

8

Contact in voorbereiding

8

Service en gastvrijheid

NFVN

Meeting

We hebben een erg mooie bijeenkomst gehad bij het NBC. De verzorging en ondersteuning gedurende de dag was zeer goed. Mede hierdoor hebben we een geslaagde dag gehad.

8

Culinaire invulling

8

Contact in voorbereiding

8

Service en gastvrijheid

VodafoneZiggo

Medewerkersbijeenkomst

Alles is top geregeld en geen verzoek is te gek. Het NBC denkt mee in oplossingen en dat is ontzettend fijn. Mede hierdoor is onze bijeenkomst zeer geslaagd!

8

Culinaire invulling

9

Service en gastvrijheid

9

Contact in voorbereiding

CNV

Medewerkersbijeenkomst

We hebben wederom een goede bijeenkomst georganiseerd bij het NBC. Zoals gebruikelijk zijn we uitermate goed verzorgd en was het team zeer flexibel met onze wensen. Tot de volgende keer!

9

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

Platform CB’23

Corporate event

Het NBC beschikt over mooie ruimtes en alle benodigde faciliteiten zijn inbegrepen. Op de dag zelf krijg je keurige begeleiding. Wij vonden het voor herhaling vatbaar!

8

Culinaire invulling

8

Contact in voorbereiding

8

Service en gastvrijheid

Jouw meeting bij het NBC?

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locatie voor jouw volgende vergadering? We helpen je graag. Check de beschikbaarheid via onderstaande knop.

Check beschikbaarheid

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over het organiseren van een vergadering bij ons op locatie? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Hoe is jullie bereikbaarheid?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Beschikken de zalen over pauzeruimtes?
Beschikt het NBC over een buiten terrein?
Naar de FAQ

Informatie aanvragen?

Wil je jouw meeting organiseren bij het NBC of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Cindy.

Cindy
Sales
Stuur Cindy een bericht
Cindy
Sales

Dit advies in jouw mail