Ons advies

Jouw event:

Een medewerkersbijeenkomst voor 401-750 personen zonder subzalen.

Of je nu iets belangrijks met je personeel wil delen of de teamspirit een boost wil geven: wij helpen je graag met het organiseren van een geslaagde medewerkersbijeenkomst. Naast ruimtes in allerlei soorten en maten, hebben we ook de kennis en ervaring in huis om jouw doelstellingen te behalen.

Het NBC beschikt over 3 event area's, 22 verschillende subzalen en een grote tuin. Al onze ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en altijd uitgerust met een uitgebreide presentatie set-up. Bij ons staat er altijd een heel team voor je klaar zodat we samen een succes kunnen maken van jouw bijeenkomst.

Ruimtes

De onderstaande ruimtes passen het beste bij jouw opgegeven wensen. De voorgestelde ruimtes zijn geschikt voor de plenaire sessie en worden bij ons altijd gecombineerd met een hospitality ruimte en eventuele subzalen.

AV-techniek

Onze ruimtes zijn uiteraard voorzien van de juiste AV-techniek. Van 3D-projectiedecor tot een uitgebreide presentatie set-up in onze zalen. Daarnaast zijn al onze ruimtes voorzien van geluidsversterking en standaard voorzien van een microfoon.

Presentatie set-up in zalen

Alle zalen van het NBC zijn voorzien van een uitgebreide presentatie set-up waar naast de presentatie ook branding getoond kan worden.

Indrukwekkende plenaire sessie

Onze beide event area's zijn voorzien van indrukwekkende projectiedecors van 45 meter breed of 81 m² oppervlakte waar in 4K-kwaliteit geprojecteerd wordt.

Subzalen

Subzalen voor jouw event

De plenaire ruimte kan bij ons eventueel gecombineerd worden met een of meerdere subzalen die passen bij jouw gastenaantal. Alle subruimtes zijn uiteraard voorzien van een presentatie set-up, comfortabel meubilair, klimaatcontrole met CO2-regulatie en daglicht.

Congreslocatie met subsessieruimtes Congres met plenaire en subruimtes Congreslocatie met subsessieruimtes
Subruimte congres
Food & beverages eventlocatie NBC
Food & beverages

Full-service concept

Food & beverages eventlocatie NBC

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food
Duurzaamheidsbeleid

Duurzaamheid staat centraal

We willen als familiebedrijf iedere bijeenkomst bijzonder maken door duurzaam te blijven innoveren en investeren in onze mensen, locatie, techniek en services. Op onze beide locaties staat duurzaamheid dan ook centraal. We zijn namelijk van mening dat wij als evenementenlocatie het voortouw moeten nemen in een branche die niet echt bekend staat om haar duurzame karakter.

De bouw van onze volledig vernieuwde locatie NBC heeft ons daarnaast de kans gegeven een locatie van de toekomst neer te zetten. Wij hebben daarnaast de ambitie om de meest duurzame locatie van Nederland te worden.

Duurzaam gebouwde eventlocatie
Follow the Crowd klimaatsysteem
Zonnepanelen en aardgasvrij
Eigen duurzaamheidslabel
Lees meer

Alles voor een succesvolle bijeenkomst

We faciliteren al meer dan 30 jaar zakelijke events. Naast de ruimtes en techniek, staat er zowel voor, tijdens als na een medewerkersbijeenkomst een heel team voor je klaar om van jouw bijeenkomst een succes te maken.

het NBC team Zonnepanelen duurzame eventlocatie evenementenlocatie zakelijke lunch Congres met plenaire en subruimtes Kom in contact met het NBC View More: https://adbogaard.pass.us/ey220421 Elektrisch laden parkeerplaats
Reviews

Opdrachtgevers aan het woord

VodafoneZiggo

Medewerkersbijeenkomst

Alles is top geregeld en geen verzoek is te gek. Het NBC denkt mee in oplossingen en dat is ontzettend fijn. Mede hierdoor is onze bijeenkomst zeer geslaagd!

8

Culinaire invulling

9

Service en gastvrijheid

9

Contact in voorbereiding

NFVN

Meeting

We hebben een erg mooie bijeenkomst gehad bij het NBC. De verzorging en ondersteuning gedurende de dag was zeer goed. Mede hierdoor hebben we een geslaagde dag gehad.

8

Culinaire invulling

8

Contact in voorbereiding

8

Service en gastvrijheid

CNV

Medewerkersbijeenkomst

We hebben wederom een goede bijeenkomst georganiseerd bij het NBC. Zoals gebruikelijk zijn we uitermate goed verzorgd en was het team zeer flexibel met onze wensen. Tot de volgende keer!

9

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

Platform CB’23

Corporate event

Het NBC beschikt over mooie ruimtes en alle benodigde faciliteiten zijn inbegrepen. Op de dag zelf krijg je keurige begeleiding. Wij vonden het voor herhaling vatbaar!

8

Culinaire invulling

8

Contact in voorbereiding

8

Service en gastvrijheid

VZVZ

Meeting

Alles is prima voor elkaar bij het NBC. Daarnaast is de locatie lekker centraal gelegen in het land. De bereikbaarheid voor alle gasten is dus heel fijn.

7

Culinaire invulling

8

Contact in voorbereiding

8

Service en gastvrijheid

VolkerRail

Bedrijfsfeest

Voor ons 25-jarig bestaan hebben wij bij het NBC een geweldig bedrijfsfeest gehad. Mede dankzij de fantastische service en de mooie tuin was het een topevent. Beter hadden we het niet kunnen wensen!

9

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

Jouw bijeenkomst bij het NBC?

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locatie voor jouw volgende personeelsbijeenkomst? We helpen je graag. Check de beschikbaarheid via onderstaande knop.

Check beschikbaarheid

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over het organiseren van een bijeenkomst bij ons op locatie? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Hoe is jullie bereikbaarheid?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Over hoeveel break-out ruimtes beschikt het NBC?
Beschikt het NBC over een buiten terrein?
Naar de FAQ

Informatie aanvragen?

Wil je jouw medewerkersbijeenkomst organiseren bij het NBC of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Cindy.

Cindy
Sales
Stuur Cindy een bericht
Cindy
Sales

Dit advies in jouw mail