Ons advies

Jouw event:

Een congres voor 501-750 personen zonder subzalen.

Wil je een compleet verzorgd congres organiseren voor collega’s, klanten of zakelijke relaties? Het NBC Congrescentrum faciliteert al meer dan 30 jaar zakelijke congressen. Naast de ruimtes, staat er zowel voor, tijdens als na het congres een heel team voor je klaar om van jouw congres een succes te maken. We bieden je optimale ondersteuning van A tot Z.

Ons bevlogen team van eventmanagers, bedieningsmedewerkers, technici en koks hebben jarenlange ervaring met de organisatie van congressen. Zij stellen alles in het werk om jouw congres soepel te laten verlopen.

Ruimtes

De onderstaande ruimtes passen het beste bij jouw opgegeven wensen. De voorgestelde ruimtes zijn geschikt voor de plenaire sessie en worden bij ons altijd gecombineerd met een hospitality ruimte en eventuele subzalen.

AV-techniek

Onze congresruimtes zijn uiteraard voorzien van de juiste AV-techniek waarmee je écht indruk kunt maken op jouw gasten. Zo beschikt de plenaire ruimtes over indrukwekkend 3D-projectiedecor van maar liefst 45 meter breed of over een 81 vierkante meter groot 4K-projectiedecor. De opstelling in de ruimte kunnen we trouwens naar wens neerzetten.

Event Area 1

De plenaire ruimte van Event Area 1 is voorzien van een projectiedecor van maar liefst 81 m² oppervlakte.

Event Area 2 & 3

De plenaire ruimtes van Event Area 2 en Event Area 3 zijn voorzien van een 3D projectiedecor van respectievelijk 22 meter breed.

Subzalen

Subzalen voor jouw congres

De plenaire ruimte kan bij ons eventueel altijd gecombineerd worden met meerdere subzalen. De kleinere subzalen hebben een maximale capaciteit tot 50 gasten in theateropstelling en de grotere subzalen hebben een capaciteit tot 100 gasten. Alle subruimtes zijn uiteraard voorzien van een presentatie set-up, comfortabel meubilair en daglicht.

Congreslocatie met subsessieruimtes Congres met plenaire en subruimtes Congreslocatie met subsessieruimtes
Subruimte congres
Food & beverages eventlocatie NBC
Food & beverages

Full-service concept

Food & beverages eventlocatie NBC

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food
Duurzaamheidsbeleid

Duurzaamheid staat centraal

We willen als familiebedrijf iedere bijeenkomst bijzonder maken door duurzaam te blijven innoveren en investeren in onze mensen, locatie, techniek en services. Op onze beide locaties staat duurzaamheid dan ook centraal. We zijn namelijk van mening dat wij als evenementenlocatie het voortouw moeten nemen in een branche die niet echt bekend staat om haar duurzame karakter.

De bouw van onze volledig vernieuwde locatie NBC heeft ons daarnaast de kans gegeven een locatie van de toekomst neer te zetten. Wij hebben daarnaast de ambitie om de meest duurzame locatie van Nederland te worden.

Duurzaam gebouwde eventlocatie
Follow the Crowd klimaatsysteem
Zonnepanelen en aardgasvrij
Eigen duurzaamheidslabel
Lees meer

Alles voor een succesvol congres

We faciliteren al meer dan 30 jaar zakelijke congressen. Naast de ruimtes en techniek, staat er zowel voor, tijdens als na een congres een heel team voor je klaar om van jouw congres een succes te maken.

het NBC team Zonnepanelen duurzame eventlocatie evenementenlocatie zakelijke lunch Congres met plenaire en subruimtes Kom in contact met het NBC View More: https://adbogaard.pass.us/ey220421 Elektrisch laden parkeerplaats
Reviews

Opdrachtgevers aan het woord

NVZ Ziekenhuizen

Congres

Het NBC is professioneel en klantgericht. Als je zelf geen succes van je evenement weet te maken, doen zij het wel ;-)

10

Culinaire invulling

10

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

ICTMedia BV

Congres

Het NBC is een superprofessionele, prettige, flexibele en luxe eventlocatie. Alles is in-house aanwezig wat je nodig hebt voor een congres en er is eigen high-quality catering. Kortom een echte aanrader!

9

Culinaire invulling

10

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

Planetree

Congres

Wij zijn al jarenlang een zeer tevreden partner van het NBC. Onze mensgerichte waarden sluiten goed op elkaar aan waardoor we ons thuis voelen.

9

Culinaire invulling

8

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

Platform CB’23

Corporate event

Het NBC beschikt over mooie ruimtes en alle benodigde faciliteiten zijn inbegrepen. Op de dag zelf krijg je keurige begeleiding. Wij vonden het voor herhaling vatbaar!

8

Culinaire invulling

8

Contact in voorbereiding

8

Service en gastvrijheid

VodafoneZiggo

Medewerkersbijeenkomst

Alles is top geregeld en geen verzoek is te gek. Het NBC denkt mee in oplossingen en dat is ontzettend fijn. Mede hierdoor is onze bijeenkomst zeer geslaagd!

8

Culinaire invulling

9

Service en gastvrijheid

9

Contact in voorbereiding

CNV

Medewerkersbijeenkomst

We hebben wederom een goede bijeenkomst georganiseerd bij het NBC. Zoals gebruikelijk zijn we uitermate goed verzorgd en was het team zeer flexibel met onze wensen. Tot de volgende keer!

9

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

Jouw congres bij het NBC?

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locatie voor jouw volgende congres? We helpen je graag. Check de beschikbaarheid via onderstaande knop.

Check beschikbaarheid

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over het organiseren van een congres bij ons op locatie? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Hoe is jullie bereikbaarheid?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Over hoeveel break-out ruimtes beschikt het NBC?
Beschikt het NBC over een buiten terrein?
Naar de FAQ

Informatie aanvragen?

Wil je jouw congres organiseren bij het NBC of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Cindy.

Cindy
Sales
Stuur Cindy een bericht
Cindy
Sales

Dit advies in jouw mail