Ons advies

Jouw event:

Een beurs voor 251-500 personen zonder subzalen.

Locatie is key bij het organiseren van een beurs. Bij het NBC kun je vlakbij Utrecht je beurs verzorgen op een beurslocatie die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en de auto. Een beurs organiseren kan in één van onze event area's of ons hospitality area van 3.000 m² welke voorzien is van daglicht en grote LED-pilaren voor branding. Voor kleinere beurzen zijn onze subzalen ideaal. Zo zijn bepaalde zalen te koppelen tot één grote beursvloer.

Hoe groot of klein de beurs ook is, onze ervaren eventmanagers stellen in ieder geval alles in het werk om jouw beurs zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bij ons durf je het wel uit handen te geven. Onze ruimtes zijn van alle gemakken voorzien, zoals temperatuurregulatie, state-of-the-art projectie en techniek en uiteraard de nodige audiovisuele ondersteuning. Ook voor standbouw kun je bij ons terecht.

Ruimtes voor een beurs

De onderstaande ruimtes passen het beste bij jouw opgegeven wensen. De voorgestelde ruimtes zijn geschikt voor een beursvloer en worden bij ons altijd gecombineerd met een hospitality ruimte en eventuele subzalen.

AV-techniek

Onze ruimtes zijn uiteraard voorzien van de juiste AV-techniek. Zo beschikken alle ruimtes over grote LED-schermen en is er altijd geluidsversterking aanwezig. De opstelling in de zaal kunnen we trouwens naar wens neerzetten.

Subzalen

Alle ruimtes van het NBC zijn voorzien van een uitgebreide presentatie set-up waar naast de presentatie ook branding getoond kan worden.

Beursvloer

We bieden verschillende manieren van duurzame branding aan. Denk bijvoorbeeld aan onze 5 meter hoge LED-pilaren of LED-verlichting. Alles kan aangepast worden op jouw huisstijl.

Subzalen

Subzalen voor jouw event

De beursvloer kan bij ons eventueel gecombineerd worden met een of meerdere subzalen waar bijvoorbeeld break-out sessies plaats kunnen vinden. Alle subruimtes zijn uiteraard voorzien van een presentatie set-up, comfortabel meubilair en daglicht.

Congreslocatie met subsessieruimtes Congres met plenaire en subruimtes Congreslocatie met subsessieruimtes
Subruimte congres
Food & beverages eventlocatie NBC
Food & beverages

Full-service concept

Food & beverages eventlocatie NBC

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food
Duurzaamheidsbeleid

Duurzaamheid staat centraal

We willen als familiebedrijf iedere bijeenkomst bijzonder maken door duurzaam te blijven innoveren en investeren in onze mensen, locatie, techniek en services. Op onze beide locaties staat duurzaamheid dan ook centraal. We zijn namelijk van mening dat wij als evenementenlocatie het voortouw moeten nemen in een branche die niet echt bekend staat om haar duurzame karakter.

De bouw van onze volledig vernieuwde locatie NBC heeft ons daarnaast de kans gegeven een locatie van de toekomst neer te zetten. Wij hebben daarnaast de ambitie om de meest duurzame locatie van Nederland te worden.

Duurzaam gebouwde eventlocatie
Follow the Crowd klimaatsysteem
Zonnepanelen en aardgasvrij
Eigen duurzaamheidslabel
Lees meer

Alles voor een succesvolle beurs

We faciliteren al meer dan 30 jaar zakelijke beurzen. Naast de ruimtes en techniek, staat er zowel voor, tijdens als na een medewerkersbijeenkomst een heel team voor je klaar om van jouw beurs een succes te maken.

het NBC team Zonnepanelen duurzame eventlocatie Hospitality area nieuw NBC 2 zakelijke lunch Congres met plenaire en subruimtes Kom in contact met het NBC Entresol en hospitality nieuw NBC Elektrisch laden parkeerplaats
Reviews

Opdrachtgevers aan het woord

Platform CB’23

Corporate event

Het NBC beschikt over mooie ruimtes en alle benodigde faciliteiten zijn inbegrepen. Op de dag zelf krijg je keurige begeleiding. Wij vonden het voor herhaling vatbaar!

8

Culinaire invulling

8

Contact in voorbereiding

8

Service en gastvrijheid

Beko Groothandel

Beurs

Het NBC is een toporganisatie. De hospitality en gastvrijheid is bij alles en iedereen superieur. Er wordt met je meegedacht en niets is teveel. Het voelde echt als partnerschap!

9

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

VodafoneZiggo

Medewerkersbijeenkomst

Alles is top geregeld en geen verzoek is te gek. Het NBC denkt mee in oplossingen en dat is ontzettend fijn. Mede hierdoor is onze bijeenkomst zeer geslaagd!

8

Culinaire invulling

9

Service en gastvrijheid

9

Contact in voorbereiding

VolkerRail

Bedrijfsfeest

Voor ons 25-jarig bestaan hebben wij bij het NBC een geweldig bedrijfsfeest gehad. Mede dankzij de fantastische service en de mooie tuin was het een topevent. Beter hadden we het niet kunnen wensen!

9

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

Beauty Trade Professionals

Galadiner

We hebben wederom een fantastische avond gehad bij het NBC. Ons event was strak geregisseerd en onze gasten zijn in de watten gelegd. Complimenten voor de uitstekende keukenbrigade.

9

Culinaire invulling

7

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

ICTMedia BV

Congres

Het NBC is een superprofessionele, prettige, flexibele en luxe eventlocatie. Alles is in-house aanwezig wat je nodig hebt voor een congres en er is eigen high-quality catering. Kortom een echte aanrader!

9

Culinaire invulling

10

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

Jouw beurs bij het NBC?

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locatie voor jouw volgende beurs? We helpen je graag. Check de beschikbaarheid via onderstaande knop.

Check beschikbaarheid

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over het organiseren van een beurs bij ons op locatie? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Hoe is jullie bereikbaarheid?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Over hoeveel break-out ruimtes beschikt het NBC?
Beschikt het NBC over een buiten terrein?
Naar de FAQ

Informatie aanvragen?

Wil je jouw medewerkersbijeenkomst organiseren bij het NBC of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Cindy.

Cindy
Sales
Stuur Cindy een bericht
Cindy
Sales

Dit advies in jouw mail