Ons advies

Jouw event:

Een bedrijfsfeest voor 1501-2500 personen zonder subzalen.

Ben je op zoek naar een feestlocatie voor 50 tot 3.000 gasten? Met 2 event areas, bijhorende hospitality areas, een grote groene tuin en creatieve culinaire concepten hebben wij alles in huis om jouw bedrijfsfeest tot een succes te maken.

Van intiem feestje tot groots event: bij het NBC kan het allebei. Onze 2 event areas beschikken bijvoorbeeld over de nieuwste projectiemethoden, zoals 3D-projectie. Ook op het gebied van licht en geluid zit je bij het NBC goed. Een spectaculaire lichtshow, optredens of DJ acts; het kan allemaal. Liever een klein en intiem feest? Dan kun je bijvoorbeeld in onze winebar terecht, waar je samen met collega’s kunt borrelen.

Ruimtes voor jouw bedrijfsfeest

De onderstaande ruimtes passen het beste bij jouw opgegeven wensen. De voorgestelde ruimtes beschikken allen over sfeervolle inrichting en een eigen bar. Bij ons kan een bedrijfsfeest trouwens ook buiten plaatsvinden in onze grote, groene tuin.

Decoratie en entertainment

Inrichting van
de ruimte

Een bedrijfsfeest kan op allerlei manieren ingevuld worden. Aan de hand van jouw wensen en doelstellingen, werken we samen aan een inrichting en invulling die past bij het bedrijfsfeest. Een LED-verlichte dansvloer, statafels, een cocktailbar of foodtruck middenin de ruimte. Alles mag én kan. Onze feestruimtes zijn in ieder geval van alle gemakken voorzien. Heb je nog andere ideeën? Wij maken het voor je mogelijk.

locatie utrecht bedrijfsfeest Cocktailbar bedrijfsfeest locatie utrecht bedrijfsfeest
bedrijfsfeest locatie
Food & beverages eventlocatie NBC
Food & beverages

Full-service concept

Food & beverages eventlocatie NBC

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food
Duurzaamheidsbeleid

Duurzaamheid staat centraal

We willen als familiebedrijf iedere bijeenkomst bijzonder maken door duurzaam te blijven innoveren en investeren in onze mensen, locatie, techniek en services. Op onze beide locaties staat duurzaamheid dan ook centraal. We zijn namelijk van mening dat wij als evenementenlocatie het voortouw moeten nemen in een branche die niet echt bekend staat om haar duurzame karakter.

De bouw van onze volledig vernieuwde locatie NBC heeft ons daarnaast de kans gegeven een locatie van de toekomst neer te zetten. Wij hebben daarnaast de ambitie om de meest duurzame locatie van Nederland te worden.

Duurzaam gebouwde eventlocatie
Follow the Crowd klimaatsysteem
Zonnepanelen en aardgasvrij
Eigen duurzaamheidslabel
Lees meer

Alles voor een spetterend feest

We faciliteren al meer dan 30 jaar bedrijfsfeesten. Naast de ruimtes en techniek, staat er zowel voor, tijdens als na een bedrijfsfeest een heel team voor je klaar om van jouw feest een succes te maken.

knallend bedrijfsfeest bedrijfsfeest in utrecht Hospitality area of beursvloer het NBC team feest op eventlocatie locatie voor bedrijfsfeest buiten volledig verzorgd personeelsfeest Vega zakelijke borrel
Reviews

Opdrachtgevers aan het woord

Van Lanschot Kempen

Bedrijfsfeest

Het NBC zorgde voor ons personeelsfeest voor een perfecte invulling. De gastvrije medewerkers stonden altijd voor ons klaar, er was heerlijk en voldoende eten en de ruimtes waren gezellig aangekleed. We werden compleet ontzorgt!

10

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

VolkerRail

Bedrijfsfeest

Voor ons 25-jarig bestaan hebben wij bij het NBC een geweldig bedrijfsfeest gehad. Mede dankzij de fantastische service en de mooie tuin was het een topevent. Beter hadden we het niet kunnen wensen!

9

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

Loxam Nederland

Bedrijfsfeest

Het NBC is een kei in het organiseren van je bedrijfsfeest. We kwamen al voor meetings, maar dit was een niveautje hoger. Je kunt zaken van je event met gerust hart uit handen geven.

8

Culinaire invulling

10

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

VodafoneZiggo

Medewerkersbijeenkomst

Alles is top geregeld en geen verzoek is te gek. Het NBC denkt mee in oplossingen en dat is ontzettend fijn. Mede hierdoor is onze bijeenkomst zeer geslaagd!

8

Culinaire invulling

9

Service en gastvrijheid

9

Contact in voorbereiding

Beauty Trade Professionals

Galadiner

We hebben wederom een fantastische avond gehad bij het NBC. Ons event was strak geregisseerd en onze gasten zijn in de watten gelegd. Complimenten voor de uitstekende keukenbrigade.

9

Culinaire invulling

7

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

CNV

Medewerkersbijeenkomst

We hebben wederom een goede bijeenkomst georganiseerd bij het NBC. Zoals gebruikelijk zijn we uitermate goed verzorgd en was het team zeer flexibel met onze wensen. Tot de volgende keer!

9

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

Jouw bedrijfsfeest bij het NBC?

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid van onze locatie voor jouw bedrijfsfeest? We helpen je graag. Check de beschikbaarheid via onderstaande knop.

Check beschikbaarheid

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over het organiseren van een feest bij ons op locatie? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Hoe is jullie bereikbaarheid?
Wat is de maximale capaciteit van het NBC?
Bedrijfsfeest voor 1.501 tot 2.500 gasten zonder subzalen
Beschikt het NBC over een buiten terrein?
Naar de FAQ

Informatie aanvragen?

Wil je jouw bedrijfsfeest organiseren bij het NBC of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Cindy.

Cindy
Sales
Stuur Cindy een bericht
Cindy
Sales

Dit advies in jouw mail