Sfeervolle eindejaarsbijeenkomst

Sfeervolle eindejaarsbijeenkomst

Bij het NBC Congrescentrum geniet je van speciale arrangementen voor jouw kerstborrel of eindejaarsbijeenkomst. Uiteraard dompelen wij onze locatie deze winter onder in een gezellige, winterse feestsfeer en serveren wij bijpassende hapjes en drankjes.

Informatie aanvragen
Sfeervolle eindejaarsbijeenkomst
NBC facts

Proosten en vooruitblikken

Terugblikken op wat geweest is en vooral vooruitkijken naar volgend jaar. Dat is waar de decembermaand voor staat! Daarom hebben we de ideale sfeervolle setting gecreëerd om samen te komen met je collega’s voor jouw eindejaarsbijeenkomst.

Bij het NBC Congrescentrum kun je samen met jouw collega’s of relaties proosten op het nieuwe jaar in winterse feestsfeer. Van kleinschalige tot grote eindejaarsbijeenkomsten tot wel 1.000 gasten. Denk aan een kerst- of eindejaarsborrel of smakelijk diner. Bij het NBC leggen we jouw gasten in de watten.

Alle ruimte voor bijeenkomsten
Centraal en goed bereikbaar
Full-service locatie
Een vleugje NBC-magie

Sfeervolle winterse setting

Zowel onze binnenruimtes als onze tuin worden volledig omgetoverd tot winterwonderland. Afhankelijk van het aantal gasten hebben we een geschikte Winter Vibes ruimte beschikbaar.

zakelijke eindejaarsbijeenkomst
Eindeloze mogelijkheden

Een evenement op maat

Of je nu met een kleine of grote groep komt, het NBC Congrescentrum heeft voor elk gezelschap een geschikte ruimte. Bij het NBC denken we continu na over de optimale culinaire invulling en hebben dan ook voor iedere groep een passend arrangement. Wij zorgen ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt tijdens jouw eindejaarsbijeenkomst.

Eindejaarsbijeenkomst CDT - 3 Eindejaarsbijeenkomst
Winter buffet en diner 1

Ontdek hoe jouw event er bij het NBC uit kan zien

Ik wil een
organiseren, voor
gasten
subzalen.
Uitgelicht

Jouw eindejaarsbijeenkomst

Aan alles is gedacht
Culinair feestje
Sfeervol ingericht
Een vleugje magie
ABF220903_0062
Food & beverages

Full-service concept

ABF220903_0062

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food

Impressie van de locatie

Eindejaarsbijeenkomst kerstborrel CDT - 4 Winter buffet en diner 1 ABF220903_0062 ABF220903_0074 P1140011 Winter Vibes kerstborrel

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Beschikt het NBC over een buiten terrein?
Kan er rekening worden gehouden met dieetwensen of allergieën?
Hoe is jullie bereikbaarheid?
Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?
Naar de FAQ

Jouw winterse event bij ons?

Wil je jouw eindejaarsbijeenkomst organiseren bij het NBC, de beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Inge.

Inge
Sales
Check beschikbaarheid