Congreslocatie in Utrecht

Congreslocatie in Utrecht

Het NBC Congrescentrum is een centraal gelegen congreslocatie nabij Utrecht. Onze locatie biedt je alles dat je nodig hebt voor een succesvol evenement. Van ultramoderne audiovisuele voorzieningen tot flexibele ruimtes en uitstekende cateringopties. We beschikken over 2 eventareas voor zakelijke events tot 1.750 gasten in plenaire opstelling, daarnaast hebben we 22 subzalen, een groot Lounge & Work Area en een groene tuin.

Check de beschikbaarheid
Congreslocatie in Utrecht
NBC facts

Gastvrije congreslocatie

Een passende locatie bieden voor congressen van 100 tot 1.750 gasten. Dat is in een notendop wat we bij het NBC Congrescentrum voor je doen. Met 2 eventareas en 22 subzalen hebben we alle ruimte om jouw congres tot een succes te maken. Met onze centrale ligging nabij Utrecht zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor gasten uit het gehele land. Bij het NBC vinden we het belangrijk dat jouw congres een succes wordt. Daarom denken wij graag met je mee over de perfecte invulling. Dat doen wij al sinds 1992. Je huurt niet alleen onze locatie, maar je kunt rekenen op een heel team dat voor je klaarstaat. We kunnen daar natuurlijk veel over vertellen, maar we nodigen je graag uit om het zelf te ervaren.

Alle ruimte voor bijeenkomsten
Centraal en goed bereikbaar
Full-service locatie
Een vleugje NBC-magie
Maak indruk met projectie

Innovatieve projectiedecors

Onze event areas zijn voorzien van state-of-the-art projectiemogelijkheden. Een presentatie geven op een 81 m² groot oppervlakte in full HD-kwaliteit? Of een presentatie geven op een 45 meter breed 3D-decor? Bij het NBC Congrescentrum hebben we op vaste basis innovatieve projectiedecors waarmee jij écht indruk kunt maken op jouw gasten.

Congreslocatie met innovatieve techniek

Ontdek hoe jouw congres er bij het NBC uit kan zien

Ik wil een
organiseren, voor
gasten
subzalen.
Eindeloze mogelijkheden

Een congres op maat

Onze congreslocatie is uiteraard van alle gemakken voorzien. Daarnaast beschikt je bij ons over een complete ruimte welke bestaat uit een plenaire ruimte, hospitality area en eventueel een passend aantal subzalen. Uiteraard zijn al onze ruimtes van alle gemakken voorzien.

duurzame branding ledpilaren Conference room duurzame branding ledpilaren
zakelijk congres organiseren
NBC facts

Jouw congres bij het NBC

Meedenken over invulling
Buitenterrein
Het hele jaar geopend
Technische ondersteuning
Food & beverages eventlocatie NBC
Food & beverages

Full-service concept

Food & beverages eventlocatie NBC

Wij zijn een full-service locatie en wij werken met hospitality- en locatiepakketten. Zo weet je zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In het hospitalitypakket zit alles opgenomen rondom food, beverages en hospitality. Dit betekent dat jullie een complete verzorging genieten vanaf het moment dat jullie arriveren tot het vertrek.

Meer over ons food

Jouw congres bij het NBC?

Wil jij onze locatie reserveren voor jouw volgende congres? Check dan direct de beschikbaarheid van onze congreslocatie via onderstaande knop.

Check beschikbaarheid
Reviews

Onze opdrachtgevers aan het woord

Belastingdienst

Congres

Fantastische locatie en de service is altijd top. Het warme bad stond weer klaar 😉. Fijn dat jullie weer terug zijn!

9

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

Landelijk Bureau D66

Congres

Als je service belangrijk vindt, kom dan naar het NBC. Ze nemen alles in detail met je door, zijn flexibel en schakelen snel. En de hele locatie kan naar je eigen stijl worden aangepast!

9

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

NVZ Ziekenhuizen

Congres

Het NBC is professioneel en klantgericht. Als je zelf geen succes van je evenement weet te maken, doen zij het wel ;-)

10

Culinaire invulling

10

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

Planetree

Congres

Wij zijn al jarenlang een zeer tevreden partner van het NBC. Onze mensgerichte waarden sluiten goed op elkaar aan waardoor we ons thuis voelen.

9

Culinaire invulling

8

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

VodafoneZiggo

Medewerkersbijeenkomst

Alles is top geregeld en geen verzoek is te gek. Het NBC denkt mee in oplossingen en dat is ontzettend fijn. Mede hierdoor is onze bijeenkomst zeer geslaagd!

8

Culinaire invulling

9

Service en gastvrijheid

9

Contact in voorbereiding

ROMEO Financiële Diensten

Meeting

Zowel de voorbereiding als het event was zeer geslaagd. Er was duidelijke communicatie bij de voorbereiding en de flexibele crew zorgt ervoor dat de dag perfect verloopt. We komen zeker terug!

9

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze congreslocatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Hoe is jullie bereikbaarheid?
Is er een plattegrond van de locatie?
Wat als ik meer capaciteit nodig heb voor mijn bijeenkomst?
Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?
Naar de FAQ

Informatie aanvragen

Wil je meer informatie ontvangen over onze congreslocatie? Of kom je ergens niet uit? Onze collega Cindy helpt je graag verder!

Cindy
Sales
Informatie aanvragen