Centraal gelegen congrescentrum

Centraal gelegen congrescentrum

Het NBC Congrescentrum beschikt over 3 congresruimtes en 22 subzalen en biedt zodoende de ruimte voor bijeenkomsten tot 1.750 gasten in plenaire opstelling. Onze ruimtes zijn flexibel in te delen en met elkaar te combineren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Check de beschikbaarheid vanaf 1 maart 2024.

Check beschikbaarheid
Centraal gelegen congrescentrum

In ons congrescentrum faciliteren we verbinding

Organiseer je een congres en ben je op zoek naar een centraal gelegen congrescentrum? Waar vrijwel alles voor je uit handen genomen wordt? Met 3 congresruimtes, 22 subzalen en een groot hospitalitygebied, hebben we alle ruimte om jouw congres tot een succes te maken. Met onze centrale ligging nabij Utrecht zijn wij middels het OV gemakkelijk bereikbaar voor gasten uit het gehele land. En parkeren? Dat is bij ons gratis.

Bij het NBC vinden we het belangrijk dat jouw congres een succes wordt. Daarom denken wij graag met je mee over de perfecte invulling voor jouw gasten. Van culinair tot de techniek. Dit doen wij al sinds 1992. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat er nodig is voor een goed congres. En vooral: wat ervoor nodig is om jouw gasten met elkaar te verbinden.

Opdrachtgevers over het NBC

Planetree

Congres

Wij zijn al jarenlang een zeer tevreden partner van het NBC. Onze mensgerichte waarden sluiten goed op elkaar aan waardoor we ons thuis voelen.

9

Culinaire invulling

8

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

NVZ Ziekenhuizen

Congres

Het NBC is professioneel en klantgericht. Als je zelf geen succes van je evenment weet te maken, doen zij het wel ;-)

10

Culinaire invulling

10

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

ICTMedia BV

Congres

Het NBC is een superprofessionele, prettige, flexibele en luxe eventlocatie. Alles is in-house aanwezig wat je nodig hebt voor een congres en er is eigen high-quality catering. Kortom een echte aanrader!

9

Culinaire invulling

10

Contact in voorbereiding

10

Service en gastvrijheid

CNV

Medewerkersbijeenkomst

We hebben wederom een goede bijeenkomst georganiseerd bij het NBC. Zoals gebruikelijk zijn we uitermate goed verzorgd en was het team zeer flexibel met het invullen van wensen tijdens de bijeenkomst. Tot de volgende keer!

9

Culinaire invulling

9

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

Loxam Nederland

Bedrijfsfeest

Het NBC is een kei in het organiseren van je bedrijfsfeest. We kwamen er al voor meetings, maar dit was wel een niveautje hoger. Voor en tijdens het event, kun je zaken met een gerust hart uit handen geven.

8

Culinaire invulling

10

Contact in voorbereiding

9

Service en gastvrijheid

NFVN

Meeting

We hebben een erg mooie bijeenkomst gehad bij het NBC. De verzorging en ondersteuning gedurende de dag was zeer goed. Mede hierdoor hebben we een geslaagde dag gehad.

8

Culinaire invulling

8

Contact in voorbereiding

8

Service en gastvrijheid

Uitgelicht

Onze meest complete ervaring tot nu toe

Met 3 event areas, 22 zalen en een grote, groene tuin hebben wij alle ruimte voor jouw zakelijke bijeenkomst. Op zo’n 10 minuten van de snelweg, de tram stopt voor de deur en parkeren doe je bij ons gratis. Wij zijn een full-service locatie.

Alle ruimte voor bijeenkomsten
Centraal en goed bereikbaar
Full-service locatie
Een vleugje NBC-magie
NBC Congrescentrum - evenementenlocatie

Maak jouw keynote presentatie bijzonder

NBC Congrescentrum - evenementenlocatie

Wil je écht indruk maken op jouw congresbezoekers? Dan ben je bij het NBC Congrescentrum aan het juiste adres. Onze beide congreshallen beschikken over innovatieve projectiemogelijkheden. Wat denk je bijvoorbeeld van een presentatie in 4K kwaliteit op een 81 vierkante meter groot decor? Of geef een presentatie op een 45 meter breed decor waarop de content in 3D wordt weergegeven. Lees meer over onze 4K en 3D projectiemogelijkheden in ons lookbook.

lookbook aanvragen

Facts

Wij zorgen graag dat jouw congres een succes wordt

Meedenken over invulling
Lekkere koffie
Technische ondersteuning
Follow the Crowd klimaatsysteem
zakelijk festival

Food & beverages

zakelijk festival

Bij het NBC Congrescentrum houden we van lekker eten. Daarom hebben wij een eigen keukenteam dat iedere dag de lekkerste gerechten voor onze gasten klaar maakt. We werken altijd met een seizoensgebonden aanbod. Dit is niet alleen lekker, maar ook minder belastend voor het milieu. Ons culinaire aanbod bestaat daarnaast voor 80 procent uit vegetarische of vegan gerechten. Bij ons hoef je dus niet te vragen om duurzame catering omdat we dit al standaard aanbieden.

De cateringruimte kan gerealiseerd worden in ons grote hospitality area met daglicht. Bij grote congressen kunnen we bovendien één van de evenementenhallen omtoveren tot cateringruimte. Bij kleinere congressen kan de evenementenhal gesplitst worden zodat er naast genoeg ruimte voor een plenaire sessie ook ruimte is voor een cateringgedeelte.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk even tussen onze veelgestelde vragen. Wellicht vind je hier een antwoord op jouw vraag.

Hoe is jullie bereikbaarheid?
Kan ik parkeren bij het NBC?
Mag ik eigen leveranciers meenemen?
Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?
Naar de FAQ

Contact

Wil je graag meer informatie ontvangen over het NBC Congrescentrum, onze ruimtes of wil je direct de beschikbaarheid checken voor jouw congres? Laat hieronder een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Elise
Sales
Neem contact op met Elise