service

Ons serviceniveau scoort gemiddeld een 8,9 in 2018

Personeelsbijeenkomst organiseren tot 1.000 gasten

Wat het doel van jouw personeelsbijeenkomst ook is, wij zorgen er graag samen voor dat jij je doelstellingen behaalt. Het NBC Congrescentrum heeft verschillende ruimtes in alle soorten en maten waar jouw bijeenkomst plaats kan vinden én beschikt over alle nodige faciliteiten. Of je nu 10 of 1.000 medewerkers uitnodigt.

Naast de ruimtes en faciliteiten bieden we je nog iets veel belangrijkers: een ervaren team dat zowel voor, tijdens als na jouw personeelsbijeenkomst voor je klaarstaat en met je meedenkt. Zo helpen we je van jouw bijeenkomst een nóg groter succes te maken.

 

Centraal gelegen locatie

Het NBC is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Voor de deur van het NBC Congrescentrum bevinden zich 1.200 gratis parkeerplaatsen en 8 E-laad punten. Ook met het OV is het NBC gemakkelijk te bereiken. Met tram 60 en 61 ben je binnen 15 minuten bij het NBC vanaf Utrecht Centraal. Wanneer je bij halte Zuilenstein uitstapt, sta je recht voor de deur van het NBC.

Ruimtes

Samen een personeelsbijeenkomst organiseren?

We hebben verschillende ruimtes die geschikt zijn voor jouw personeelsbijeenkomst. Of je nu 10 of 1.000 medewerkers uitnodigt.

Naar alle ruimtes

Food

We leggen jouw gasten graag in de watten met goede Nespresso koffie en lekker vers eten. Voor de culinaire invulling kun je rekenen op ons keukenteam.

Duurzaamheid bij het NBC Congrescentrum

Bij het NBC Congrescentrum doen we er alles aan om jouw personeelsbijeenkomst zo duurzaam mogelijk te maken. Van zonnepanelen tot een no waste policy en van pro-actieve afvalscheiding tot composteerbare koffiebekers. Wij zetten ons iedere dag in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zijn dan ook al sinds mei 2016 officieel partner van MVO Nederland.

Alle facts & figures rondom duurzaamheid bij het NBC Congrescentrum hebben wij samengevat in een overzichtelijke infographic.

Contact

Neem contact op met Inge

Wil je meer informatie ontvangen over het organiseren van een personeelsbijeenkomst bij het NBC? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Inge.

Bel Inge Stuur een bericht

Of bel Inge op 030 - 602 69 00