Kerstborrel

Borrel samen met je collega's in kerstsfeer om het jaar af te sluiten!

Sluit het jaar feestelijk af

Samen met je collega’s of relaties het jaar feestelijk afsluiten of alvast proosten op het nieuwe jaar? En wil je als een van de eerste een bijeenkomst organiseren bij het vernieuwde NBC? Dan kan dat tijdens Winter Vibes!

Voor een sfeervolle kerstborrel kun je deze decembermaand terecht bij het NBC. We toveren dan één van onze event areas om tot een winters wonderland.Verschillende houten Stuben, duizenden lampjes, winterse aankleding, een authentieke Schi-Alm bar en een arrenslee voor ‘a Selfie with Santa’. Het is er allemaal.

Winter Vibes is perfect geschikt voor feestelijke borrels, diners of bedrijfsfeesten van 250 tot 1.000 gasten.

Dit kun je verwachten

Proost samen met collega's

Aan alles is gedacht

Met Winter Vibes leggen wij jou en de gasten volledig in de watten. Van licht en geluid tot sfeervolle aankleding en van een eventmanager tot aan de culinaire invulling. Alles zit er in!

Culinair feestje

Vanuit verschillende foodcorners serveert ons keuken- en hospitality team de lekkerste, winterse hapjes en dranken. Denk bijvoorbeeld aan stamppot, mini-kaasfondue, glühwein en hot choco.

Sfeervol ingericht

De ruimte is sfeervol ingericht met houten Stuben, winterse decoratie en duizenden lampjes. Middenin staat een authentieke Schi-Alm bar. Hét gezellige middelpunt waar je kunt proosten met je collega’s of relaties.

Een vleugje magie

Met een prachtig ingerichte locatie, alle nodige services en een superbevlogen team, zorgen we voor de NBC-magie tijdens jouw kerstborrel of eindejaarsbijeenkomst.

Impressie

Verwachtingen overtreffen met een verzorgde kerstborrel.

Compleet verzorgde kerstborrel

Met Winter Vibes leggen wij jou en de gasten volledig in de watten. Van licht en geluid tot sfeervolle aankleding en van een eventmanager tot aan de culinaire invulling. Alles zit er in!

Vanuit verschillende foodcorners zal ons keuken- en hospitality team de lekkerste, winterse gerechten en dranken serveren. Denk bijvoorbeeld aan stamppot, mini-kaasfondue, glühwein en hot choco.

Food

Een bitterbal van hert of erwtensoep shooter: we hebben tijdens de kerstperiode speciale winterse full-service arrangementen.

Contact

Neem contact op met Elise

Wil je meer informatie ontvangen over het organiseren van een kerstborrel bij het NBC? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Bel Elise Stuur een bericht

Of bel Elise op 030 - 602 69 00