Van A tot Z een veilige bijeenkomst met inachtneming van de maatregelen

Sinds maart hebben wij zeker niet stilgezeten. We hebben juist hard gewerkt om onze locatie klaar te stomen voor de toekomst. Een volledige inrichting op anderhalve meter afstand, totaal nieuwe ruimtes, veiligheidsmaatregelen, protocollen en training van ons team. Alles is in gereedheid gebracht en verder gefinetuned om zodoende veilige bijeenkomsten te faciliteren. Kleinere bijeenkomsten zoals een vergadering of training, maar ook grotere events of congressen zijn bij ons mogelijk op een hybride manier.

Welke maatregelen wij hebben getroffen? Bekijk onderstaande video voor een impressie.

Bekijk de video met onze maatregelen

Onze 16 garanties voor een veilige bijeenkomst

Bij de opleving van het coronavirus in Nederland afgelopen maart, hebben we direct met een projectteam (digitaal) de koppen bij elkaar gestoken om na te denken over de toekomst. Welke maatregelen en protocollen zijn er nodig? Hoe kunnen we de anderhalve meter afstand op onze locatie waarborgen? Wat doen we in welk scenario? Met welke capaciteit kunnen we onze ruimtes inrichten? Hier zijn onze ‘NBC Garanties’ uit voortgekomen; 16 maatregelen en aanpassingen tijdens je bijeenkomst waarmee we garanderen dat deze voor alle gasten veilig verloopt.

Bekijk de garanties

Een aantal belangrijke maatregelen uitgelicht

Altijd anderhalve meter afstand

Bij het plannen van de bijeenkomsten in onze zalen, waarborgen wij altijd anderhalve meter afstand. Zo zijn de opstellingen altijd zo gekozen dat er te allen tijde afstand wordt gehouden.

Overal desinfectiezuilen

Op diverse plaatsen binnen en buiten ons pand staan desinfectiezuilen. Zo kunnen gasten voor binnenkomst en op elk ander gewenst moment de handen desinfecteren.

Looproutes in kleuren

Onze zalen zijn ingedeeld in kleurzones. Op de grond zijn er verschillende looproutes gemaakt naar de vleugels met zalen. Iedere vleugel heeft een eigen looproute en kleur.

Eigen registratiesysteem

Vanuit het RIVM zijn wij verplicht om alle gasten te registreren en een gezondheidscheck af te nemen. Hiervoor hebben wij een nieuw, snel en veilig registratiesysteem in gebruik genomen.

Eigen registratiesysteem voor een snelle en veilige ontvangst

Vanuit het RIVM en de overheid zijn wij verplicht om alle gasten te registreren en een gezondheidscheck af te nemen. Hiervoor hebben wij een nieuw registratieproces ingericht welke sinds 14 september in gebruik is.

Met onze standaard registratie garanderen wij een snelle en veilige ontvangst, waarbij alle gasten direct de triagevragen doorlopen. Voorafgaand aan de bijeenkomst krijg jij als organisator een link. Deze stuur je door naar alle deelnemers aan de bijeenkomst. Vervolgens vullen zij het formulier in, voor hun bezoek aan het NBC. De gegevens die de gasten achterlaten worden enkel en alleen gebruikt voor een mogelijk bron- en contactonderzoek van de GGD. Na 14 dagen worden de gegevens automatisch vernietigd. Bij aankomst in het NBC hoeven de gasten alleen nog maar hun QR-code te scannen en akkoord te geven op de gezondheidscheck.

Benieuwd hoe het vernieuwde registratieproces er in de praktijk uitziet? Bekijk onderstaande video.

Bekijk hoe ons nieuwe registratieproces in de praktijk werkt

Een aantal belangrijke maatregelen uitgelicht

Aparte in- en uitgang

Wij faciliteren een aparte in- en uitgang en markeren de vloer met anderhalve meter zones. Mochten er gasten toch tegelijk arriveren, dan kunnen zij op veilige afstand wachten.

Continu schoonmaak van ruimtes

Zowel de openbare ruimtes als de zaal waarin de bijeenkomst plaatsvindt, worden constant gereinigd. Onze housekeepingdiensten hebben een dubbele bezetting.

Altijd lunchen op veilige afstand

De pauzemomenten en de lunch vinden plaats in de eigen foyer en de zaal. Altijd op voldoende afstand en op veilige wijze.

Luchtcirculatie in evenementenhallen

In onze Grand Hall en Event Hall wordt de in de hal aanwezige lucht afgezogen aan de hand van het CO2-gehalte. Er wordt verse, gefilterde buitenlucht toegevoegd.

Impressie: een veilig evenement op anderhalve meter afstand

Deze zomer hebben we ons eerste hybride anderhalve meter event gefaciliteerd. Begin juni kregen we van onze opdrachtgever een aanvraag voor een evenement van 300 gasten. Met de geldende maatregelen stond ons dus een uitdaging te wachten, maar we grepen deze uitdaging met beide handen aan. En bij het toentertijd groene licht van Mark Rutte wisten we het zeker: we gaan er een groot succes van maken. Samen sloegen we de handen ineen om op 3 juli een hybride anderhalve meter evenement te organiseren. Maar bovenal hebben we laten zien dat een event voor 300 gasten gewoon prima kan!

Lees via de knop onze event case over dit evenement of bekijk de aftermovie hieronder, waarin je ook een goed beeld krijgt van de maatregelen in de praktijk.

Lees de event case

Bekijk de aftermovie van ons eerste hybride evenement

Zo hebben opdrachtgevers hun anderhalve meter bijeenkomst ervaren

Maatregelen 8
Food 8
Service 8

1,5 meter bijeenkomst | AquaMinerals B.V.

"NBC heeft een goede invulling gegeven aan de coronamaatregelen. Het was al een betrouwbare locatie, nu nog steeds of nog meer misschien."

Bijeenkomst - september 2020

Maatregelen 10
Food 10
Service 10

1,5 meter congres | IVVD

"Wij organiseerden in september drie congressen en in alle gevallen waren de deelnemers zeer tevreden over de ontvangst bij het NBC en ze voelden zich veilig. De cateringruimte was ruim opgezet en ondanks de 1,5 meter afstand was er toch voldoende gelegenheid om te netwerken. Het lunch- en borrelarrangement was uitgebreid en erg smakelijk. Iedereen was onder de indruk van het waanzinnige scherm en de techniek! Tot in de puntjes verzorgd door enorm behulpzaam en vriendelijk personeel. Wij gaan zeker vaker een event hier organiseren!"

Congres - september 2020

Maatregelen 9
Food 9
Service 10

1,5 meter congres | NBPO

"Het NBC is een fijne locatie waar alles zeer efficiënt geregeld is. Ook met de maatregelen. Verder zijn we steeds goed geholpen door hartelijke medewerkers."

Congres - september 2020

Ruimtes 10
Food 8
Service 10

1,5 meter congres | Vastgoedjournaal.nl

"Het NBC is een hele fijne locatie om mee samen te werken. Ze denken met je mee, nemen werk uit handen en dragen ook echt bij om jouw event tot een succes te maken. Zowel in de aanloop naar je event toe als op de dag zelf. Het is een mooie locatie met mooie zalen, goed aan te rijden en ideaal dat er voldoende parkeergelegenheid is. Absolute aanrader."

Congres - september 2020

Communicatie 10
Food 9
Service 10

1,5 meter event | Van Hoof Produkties – Tenzinger

"Voor onze opdrachtgever mochten we een echt hybride én coronaproof event organiseren. En dat is mede dankzij het NBC een groot succes geworden. Alles was tot in de puntjes geregeld en het was een feest om met iedereen samen te werken. Tot de volgende!"

Medewerkersevent - juli 2020

Maatregelen 10
Food 9
Service 9

1,5 meter vergadering | Rijkswaterstaat

"We hebben de bijeenkomst als goed ervaren en zijn erg enthousiast over hoe alles is geregeld met de gestelde RIVM maatregelen. Top!"

Vergadering - september 2020

Catering 9
Ontvangst 9
Service 9

1,5 meter training – Kiwa

"We hebben de training met de getroffen maatregelen heel positief ervaren. Keurig geregeld tijdens de ontvangst en de route naar de zaal. Fijn dat er een eigen plek op het terras was tijdens de lunch. De lunchboxen waren uitgebreid en goed. De deelnemers voelden zich echte VIP's met de eigen host die in al hun gemakken kon voorzien. Erg tevreden!"

Training - juni 2020

Service 9
Ontvangst 9
Catering 9

1,5 meter training – NBPO

"Hartelijk ontvangst, zeer begripvolle communicatie en duidelijke aanwijzingen vooraf zoals de looproute. Gastvrouwen erg adequaat. De ruimte was fijn en ook prettig dat we een eigen aparte ruimte hadden voor pauzes. Lunchbox was goed verzorgd. Super!"

training - juni 2020

Catering 9
Ontvangst 9
Service 9

1,5 meter training | Eduvision

"Het was weer een prima training. Alle deelnemers waren aanwezig en voelden zich veilig. De complimenten voor de ontvangst en begeleiding. Ook de catering was weer goed geregeld!"

Training - juni 2020

Ontvangst 9
Catering 8
Service 9

1,5 meter training | IMK Opleidingen

"De maatregelen zijn prima doorgevoerd bij het NBC met bijvoorbeeld de 1,5 meter afstand stickers op de vloer. De lunch was prima opgelost zo met de lunchboxen."

Training - juni 2020

Ontvangst 9
Catering 8
Service 8

1,5 meter vergadering – Rotary club

"Alles was erg duidelijk en toch gastvrij vormgegeven. Goed dat er een host bij de ingang aanwezig is om je verder te helpen. Deelnemers voelden zich veilig. Het is ook fijn dat je bij mooi weer naar buiten kan, op je eigen plek."

vergadering - juni 2020

Ontvangst 9
Catering 9
Service 9

1,5 meter training – Arcadis

"Het aangepaste ontvangst en de 1,5 meter opstelling in de zaal zijn perfect. De deelnemers voelden zich veilig tijdens de training en werden heel goed verzorgd!"

Training - juni 2020

Maatregelen 8
Food 8
Service 8

Zo hebben opdrachtgevers hun anderhalve meter bijeenkomst ervaren

1,5 meter bijeenkomst | AquaMinerals B.V.

"NBC heeft een goede invulling gegeven aan de coronamaatregelen. Het was al een betrouwbare locatie, nu nog steeds of nog meer misschien."

Bijeenkomst - september 2020

Maatregelen 10
Food 10
Service 10

Zo hebben opdrachtgevers hun anderhalve meter bijeenkomst ervaren

1,5 meter congres | IVVD

"Wij organiseerden in september drie congressen en in alle gevallen waren de deelnemers zeer tevreden over de ontvangst bij het NBC en ze voelden zich veilig. De cateringruimte was ruim opgezet en ondanks de 1,5 meter afstand was er toch voldoende gelegenheid om te netwerken. Het lunch- en borrelarrangement was uitgebreid en erg smakelijk. Iedereen was onder de indruk van het waanzinnige scherm en de techniek! Tot in de puntjes verzorgd door enorm behulpzaam en vriendelijk personeel. Wij gaan zeker vaker een event hier organiseren!"

Congres - september 2020

Maatregelen 9
Food 9
Service 10

Zo hebben opdrachtgevers hun anderhalve meter bijeenkomst ervaren

1,5 meter congres | NBPO

"Het NBC is een fijne locatie waar alles zeer efficiënt geregeld is. Ook met de maatregelen. Verder zijn we steeds goed geholpen door hartelijke medewerkers."

Congres - september 2020

Ruimtes 10
Food 8
Service 10

Zo hebben opdrachtgevers hun anderhalve meter bijeenkomst ervaren

1,5 meter congres | Vastgoedjournaal.nl

"Het NBC is een hele fijne locatie om mee samen te werken. Ze denken met je mee, nemen werk uit handen en dragen ook echt bij om jouw event tot een succes te maken. Zowel in de aanloop naar je event toe als op de dag zelf. Het is een mooie locatie met mooie zalen, goed aan te rijden en ideaal dat er voldoende parkeergelegenheid is. Absolute aanrader."

Congres - september 2020

Communicatie 10
Food 9
Service 10

Zo hebben opdrachtgevers hun anderhalve meter bijeenkomst ervaren

1,5 meter event | Van Hoof Produkties – Tenzinger

"Voor onze opdrachtgever mochten we een echt hybride én coronaproof event organiseren. En dat is mede dankzij het NBC een groot succes geworden. Alles was tot in de puntjes geregeld en het was een feest om met iedereen samen te werken. Tot de volgende!"

Medewerkersevent - juli 2020

Maatregelen 10
Food 9
Service 9

Zo hebben opdrachtgevers hun anderhalve meter bijeenkomst ervaren

1,5 meter vergadering | Rijkswaterstaat

"We hebben de bijeenkomst als goed ervaren en zijn erg enthousiast over hoe alles is geregeld met de gestelde RIVM maatregelen. Top!"

Vergadering - september 2020

Catering 9
Ontvangst 9
Service 9

Zo hebben opdrachtgevers hun anderhalve meter bijeenkomst ervaren

1,5 meter training – Kiwa

"We hebben de training met de getroffen maatregelen heel positief ervaren. Keurig geregeld tijdens de ontvangst en de route naar de zaal. Fijn dat er een eigen plek op het terras was tijdens de lunch. De lunchboxen waren uitgebreid en goed. De deelnemers voelden zich echte VIP's met de eigen host die in al hun gemakken kon voorzien. Erg tevreden!"

Training - juni 2020

Service 9
Ontvangst 9
Catering 9

Zo hebben opdrachtgevers hun anderhalve meter bijeenkomst ervaren

1,5 meter training – NBPO

"Hartelijk ontvangst, zeer begripvolle communicatie en duidelijke aanwijzingen vooraf zoals de looproute. Gastvrouwen erg adequaat. De ruimte was fijn en ook prettig dat we een eigen aparte ruimte hadden voor pauzes. Lunchbox was goed verzorgd. Super!"

training - juni 2020

Catering 9
Ontvangst 9
Service 9

Zo hebben opdrachtgevers hun anderhalve meter bijeenkomst ervaren

1,5 meter training | Eduvision

"Het was weer een prima training. Alle deelnemers waren aanwezig en voelden zich veilig. De complimenten voor de ontvangst en begeleiding. Ook de catering was weer goed geregeld!"

Training - juni 2020

Ontvangst 9
Catering 8
Service 9

Zo hebben opdrachtgevers hun anderhalve meter bijeenkomst ervaren

1,5 meter training | IMK Opleidingen

"De maatregelen zijn prima doorgevoerd bij het NBC met bijvoorbeeld de 1,5 meter afstand stickers op de vloer. De lunch was prima opgelost zo met de lunchboxen."

Training - juni 2020

Ontvangst 9
Catering 8
Service 8

Zo hebben opdrachtgevers hun anderhalve meter bijeenkomst ervaren

1,5 meter vergadering – Rotary club

"Alles was erg duidelijk en toch gastvrij vormgegeven. Goed dat er een host bij de ingang aanwezig is om je verder te helpen. Deelnemers voelden zich veilig. Het is ook fijn dat je bij mooi weer naar buiten kan, op je eigen plek."

vergadering - juni 2020

Ontvangst 9
Catering 9
Service 9

Zo hebben opdrachtgevers hun anderhalve meter bijeenkomst ervaren

1,5 meter training – Arcadis

"Het aangepaste ontvangst en de 1,5 meter opstelling in de zaal zijn perfect. De deelnemers voelden zich veilig tijdens de training en werden heel goed verzorgd!"

Training - juni 2020

Benieuwd hoe jouw bijeenkomst volgens de veiligheidsmaatregelen kan plaatsvinden?

Wil je onze aangepaste dienstverlening zelf ervaren? We nodigen je graag uit om onze getroffen maatregelen in de praktijk te bekijken. Maak een afspraak met onze account- of projectmanagers via de kalender hieronder.