We lossen met liefde jouw uitdagingen op

Bij het NBC Congrescentrum staat een heel team ‘probleemoplossers’ voor jou klaar om jouw uitdagingen aan te pakken. We helpen je graag met het organiseren van een succesvolle bijeenkomst en weten dankzij onze jarenlange ervaring wat er allemaal bij komt kijken.

We nemen onze taak als ‘probleemoplossers’ trouwens wel erg serieus! Bekijk de video voor het bewijs. šŸ˜‰

Een heel team 'probleemoplossers' staat voor je klaar

NBC facts

Eventprofessionals

Bij het NBC staat een heel team ervaren eventprofessionals voor je klaar. Van eventmanagers tot aan koks en van de technische dienst tot aan de beste hosts.

Eigen keukenteam

Ons eigen keukenteam is in staat om jouw gasten precies het juiste voor te schotelen. Natuurlijk houden we rekening met de doelgroep, allergieƫn en dieetwensen.

Altijd een ruimte die past

We beschikken over 2 grote evenementenhallen, 33 zalen, 2 restaurants en een grote tuin die allen flexibel in te delen zijn. Zo is er altijd een ruimte die past bij jouw evenement.

Vraag maar raak

Met iedere evenement-gerelateerde uitdaging kun je bij ons terecht. Ons salesteam denkt met je mee en checkt direct de haalbaarheid van nieuwe ideeƫn bij het NBC team.

Voor elke uitdaging een oplossing

Voor elke uitdaging hebben we een oplossing. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we namelijk als geen ander welke zaken kunnen bijdragen aan het succes van een bijeenkomst. OnzeĀ services variĆ«ren van vergaderarrangementen tot de inzet van techniek en van de culinaire invulling tot aan de mogelijkheid tot overnachten. We hebben het allemaal in huis.

Heb jij een uitdaging waar je niet uitkomt? We horen het graag!

Tegen welke uitdaging loop je aan?