Een symposium organiseren doe je samen

Een succesvol symposium organiseren doe je samen. Daarom denken onze medewerkers met plezier mee over de invulling van jouw symposium. Van de culinaire invulling tot aan de ontvangst en van de techniek tot aan het draaiboek. Ons team staat voor je klaar. Zo kun jij je volledig concentreren op de inhoud en de gasten.

Bij het NBC Congrescentrum kun je terecht voor symposia tot wel 5.000 gasten. Met 2 evenementenhallen en 33 verschillende zalen hebben we voldoende ruimte om naast plenaire sessies ook verschillende subsessies te faciliteren.

 

Facts

Centraal gelegen

Dankzij onze ligging naast de A2, A12 en A27 zijn wij goed te bereiken met de auto. Daarnaast stopt de tram vanaf Utrecht Centraal recht voor de deur.

Gratis parkeren

Jouw gasten parkeren bij ons gewoon gratis voor de deur. We beschikken over ruim 1.000 parkeerplekken én hebben 8 oplaadpunten voor elektrische auto's.

Gratis wifi

Jouw gasten mogen gratis gebruikmaken van ons open wifi-netwerk. Een bekabelde of beveiligde internetverbinding bieden wij tegen een meerprijs aan.

Grote en kleine ruimtes

Met 33 zalen en 2 grote evenementenhallen hebben we alle ruimte voor jouw symposium. Zo is een symposium met verschillende subsessies bij ons geen probleem.

Innovatieve presentaties op je symposium

Echt indruk maken op je gasten met een presentatie op een 24 meter breed decor in 4K kwaliteit? Of je gasten omver blazen met een 3D geprojecteerde presentatie? Het kan bij het NBC Congrescentrum. Lees meer over 3D of 4K projectie via onderstaande links.

Opdrachtgevers aan het woord

Ruimtes 9
Food 9
Service 10

PLT

"Professionele locatie, waarin niets onmogelijk is. De NBC medewerkers zijn altijd goed voorbereid en servicegericht. Voor ons is het NBC een vertrouwd adres!"

Congres

Symposium organiseren

Symposium organiseren

Ruimtes 9
Food 9
Service 10

Opdrachtgevers aan het woord

PLT

"Professionele locatie, waarin niets onmogelijk is. De NBC medewerkers zijn altijd goed voorbereid en servicegericht. Voor ons is het NBC een vertrouwd adres!"

Congres

Opdrachtgevers aan het woord

Symposium organiseren

Opdrachtgevers aan het woord

Symposium organiseren

Facts

Meedenken over invulling

Ons team denkt graag met je mee over de exacte invulling van jouw symposium. Vanuit onze jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is voor een succesvol symposium.

Lekkere koffie

Wij vinden goede koffie erg belangrijk. Daarom serveren wij alleen Nespresso koffie die per kopje gezet wordt.

Het hele jaar geopend

We zijn 365 dagen per jaar geopend en hebben flexibele openingstijden. Wil je een symposium vroeg in de ochtend plannen of juist 's avonds? Bijna alles is mogelijk.

Technische ondersteuning

We hebben vrijwel alle audiovisuele apparatuur in huis. Op basis van jouw wensen zetten we met plezier de geschikte apparatuur voor je klaar.

Symposiumruimtes

Benieuwd naar de beste ruimte voor een symposium?

Met 2 evenementenhallen en 33 zalen hebben we altijd een ruimte die past bij jouw symposium.

Naar alle ruimtes

Food & beverages

Bij het NBC Congrescentrum houden we van lekker eten. Daarom hebben wij een eigen keukenteam dat iedere dag de lekkerste gerechten voor onze gasten klaarmaakt. Elke bijeenkomst is te combineren met een standaard arrangement of gerechten op maat.

Bij grote symposia kunnen we bovendien één van de evenementenhallen omtoveren tot cateringruimte. Bij kleinere symposia kan de evenementenhal gesplitst worden zodat er naast genoeg ruimte voor een plenaire sessie ook ruimte is voor een cateringgedeelte. Voor meer informatie over ons food & beverages aanbod, kun je op onderstaande knop klikken.

Meer informatie

Meer informatie?

Heb je een vraag over het organiseren van een symposium bij het NBC Congrescentrum of wil je de beschikbaarheid van onze locatie checken? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Let op:
    Het NBC opent op 1 maart 2024 de deuren met een volledig vernieuwde locatie. Vanaf die datum kan jouw bijeenkomst weer bij ons plaatsvinden. Onze andere locatie Green Village is wel gewoon geopend, wellicht kunnen we jouw bijeenkomst daar faciliteren.
    Naar de website van Green Village

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.