Een meeting of training in de zomermaanden. Why not?

Wist je dat de zomer de uitgelezen periode is om je kennis bij te spijkeren? In de zomermaanden zijn mensen namelijk veel relaxter en minder hectisch dan in de rest van het jaar. De lagere werkdruk in combinatie met mooi weer én een positievere mindset zorgen voor ideale leeromstandigheden. Deze rustige periode leent zich perfect voor een zomerse bijeenkomst voor jouw (nieuwe) medewerkers, klanten, cursisten of andere stakeholders.

Maar mensen gaan toch massaal op vakantie? Dat klopt, echter is volgens het CBS in de piekweek van het hoogseizoen nog geen 25 procent van de Nederlanders tegelijkertijd op vakantie. Dat betekent dat er nog heel veel mensen gewoon aan het werk zijn. Juist in die rustige zomerperiode hebben die mensen meer ‘lucht’ om zich op professioneel vlak te ontwikkelen. Speel daar dus op in met jouw training, cursus, summer school of meeting. Bij ons ben je in ieder geval aan het juiste adres deze zomer.

Summer is cool bij het NBC

Een zakelijke bijeenkomst in de zomer bij het NBC Congrescentrum is speciaal. Als je namelijk de keuze hebt gemaakt om in de zomer een training te volgen of een meeting bij te wonen, dan mag dat ook best een beetje leuker zijn, toch?

Van 13 juli tot en met 22 augustus ademt onze locatie daarom de ‘summer is cool’ vibe. We stellen jouw gasten in staat om business with pleasure te mixen. Waar je dan aan moet denken? Een coole meeting room met klimaatbeheersing, relaxen op ons zonnige terras aangekleed in festivalsfeer, een zomerse lunch met gerechten uit onze foodtruck, ijs in de pauze en allerlei ontspannende activiteiten, zoals tafeltennis, airhockey, levensgroot schaken of darten.

Dit mag je verwachten

Zomerse lunch en foodtruck

Ons keukenteam serveert de lunch in winebar The Y. Iedere dag serveren we op ons terras andere gerechten uit onze foodtruck.

Binnen- en buitenactiviteiten

In de zomer maak je bij het NBC gebruik van extra faciliteiten, zoals tafeltennis, airhockey, levensgroot schaken of darten.

Relaxen op het terras

Het terras van The Y is de gehele dag geopend. Naast lunchen op het terras, kun je tijdens de pauzemomenten of na afloop ook genieten van de zon.

Een gastvrij team

De hele dag staat ons team voor je klaar om je te helpen met jouw bijeenkomst. Kom je er dus even niet uit met de techniek, airco of iets anders? Geen nood!

Een stapje extra op culinair gebied

Tijdens de zomerperiode genieten je gasten van een aantal extra’s bij de culinaire invulling. Zo serveren we de lunch bij mooi weer op het terras van the Y en vanuit onze foodtruck serveren we iedere dag een ander warm gerecht, zoals een burger of saté. In de middagpauze serveren we ons eigen NBC ijs, in de smaken vanille, aardbeisorbet of karamel zeezout.

Altijd een coole ruimte

Of jouw bijeenkomst nu plaatsvindt in een Boardroom, Meeting Room Medium of Conference Room Large: je mag altijd aantrekkelijke omstandigheden verwachten in onze ruimtes. Door ons klimaatbeheersingssysteem heb je ongeacht de buitentemperatuur altijd een heerlijk koele zaal.

Check beschikbaarheid

Onze ruimtes

Summer is cool ruimtes

Het NBC beschikt over 34 verschillende zalen en 2 evenementenhallen. Bekijk in welke ruimtes jouw zomerse bijeenkomst plaats kan vinden.

Naar alle ruimtes

Check de beschikbaarheid

Leuk dat je interesse hebt in onze locatie om een zomerse bijeenkomst te organiseren. Check de beschikbaarheid van onze ruimtes via het contactformulier.

Contact voor reservering

  • Let op:
    Het NBC is tot 1 september 2023 gesloten wegens de wederopbouw na de brandschade. Tot die tijd kan jouw bijeenkomst niet in het NBC plaatsvinden. Onze andere locatie Green Village is wel gewoon geopend, wellicht kunnen we jouw bijeenkomst daar faciliteren.
    Naar de website van Green Village

  • DD slash MM slash JJJJ