Papierloos vergaderen met de digitale flipover

Altijd maar foto’s maken van de flipover of met grote vellen papier uit de vergaderruimte komen? Dat is niet meer nodig met de SMART Kapp. Alle notities die op de SMART Kapp gemaakt worden, kunnen live of achteraf eenvoudig naar je telefoon, tablet of laptop gestuurd worden.

Een vergadering bij het NBC Congrescentrum kan papierloos, want wij kunnen in iedere vergaderruimte een SMART Kapp plaatsen. Benieuwd hoe de SMART Kapp werkt? Bekijk onderstaande video.

Ontdek de mogelijkheden van de SMART Kapp

SMART Kapp facts

Aantekeningen verzenden

Schrijf met een normale dry-erase marker op de glasplaat en verzend de aantekening als pdf via email.

Papierloos

De SMART Kapp is een duurzame oplossing om papiergebruik tijdens vergaderingen tegen te gaan.

Aantekeningen delen

Deel je aantekeningen real-time met aanwezigen en met collega's die niet aanwezig konden zijn.

Goed beveiligd

Alle content is beveiligd met een verbinding waarvoor een pincode noodzakelijk is.

Aantekeningen delen met anderen

Je kunt in een sessie tot 250 deelnemers uitnodigen die allemaal jouw aantekeningen real-time te zien krijgen. Daarnaast kunnen zij het direct op hun telefoon of tablet opslaan. Uitnodigen kan via het scannen van de QR code op de SMART Kapp, maar ook via een e-mailadres voor bijvoorbeeld deelnemers op afstand. Deze deelnemers kunnen ‘live’ meekijken wat er op de SMART Kapp geschreven wordt en hoeven dus niets te missen wanneer zij niet bij de meeting aanwezig kunnen zijn.

Alle content die je op de SMART Kapp schrijft of tekent, kan worden beschermd met een pincode. Wanneer de verbinding tussen de app op je telefoon en de SMART Kapp wordt verbroken, zijn de notities niet langer zichtbaar en beschikbaar voor derden.

Meer informatie over de SMART Kapp ontvangen?

Contact over de SMART Kapp