Lunch, borrel, barbecue of feest in onze tuin

Je kent onze locatie misschien van onze grote evenementenhallen of onze vergaderruimtes, maar wist je dat het NBC eveneens een groot buitenterrein van 1.800 m² heeft? Onze tuin is geschikt voor bijeenkomsten tot maar liefst 1.000 personen. Of je er nu wilt lunchen, borrelen, barbecueën of feesten: in de tuin zijn allerlei opstellingen en bijeenkomsten mogelijk.

Natuurlijk hopen we op zomers weer, dan wordt jouw bijeenkomst in de tuin zeker een succes. Maar ook bij regen valt je bijeenkomst niet in het water: met onze grote sheltertenten kunnen we de tuin namelijk overdekken.

Facts over de tuin

Flexibel in opstelling en aankleding

Om wat voor bijeenkomst het ook gaat: we richten de tuin graag in zoals jij het wilt. Van theateropstelling tot festivalsetting.

Middenin het groen

In onze tuin bevind je je in een groene omgeving. Van grote bomen en planten tot de mooiste gekleurde bloemen.

Uitgebreide culinaire mogelijkheden

Je kunt in onze tuin terecht voor een lunch, borrel of diner. Onze keukenbrigade maakt de heerlijkste gerechten klaar.

Het hele jaar bijeenkomsten mogelijk

Goed of slecht weer; in onze tuin kun je het hele jaar terecht. Bij slecht weer overdekken we de tuin met onze sheltertenten.

Van workshops tot aan festivalsetting, alles is mogelijk

Naast lunchen of dineren is onze tuin ook inzetbaar voor workshops of subsessies. Zo kunnen we er bijvoorbeeld een theateropstelling plaatsen of kun je voor je workshop gebruikmaken van ons loungemeubilair. Heb je liever een informele festivalsetting? We kunnen de tuin ook inrichten als foodcourt met foodtrucks en foodstands.

Feest in de tuin BBQ   Feest in de tuin BBQ

NBC'er aan het woord

“Wat ik leuk vind aan een diner of feest in de tuin, is dat we met ons keukenteam voor de schermen koken. Heerlijk om tijdens het koken een praatje te maken met de gasten en ze ook nog eens te zien genieten.”

- Djuri, keuken

NBC'er aan het woord

"Buitenevenementen in de tuin vind ik altijd één van de leukste soorten evenementen. Er hangt een informele sfeer onder de gasten en qua indeling en inrichting kun je echt bijna alles met de tuin doen!"

- Patrick, eventmanager

Facts & specs van de tuin

 • Buitenterrein van 1.800 m²

 • Tot 1.000 gasten in feestopstelling

 • Allerlei opstellingen mogelijk

 • Beschikt over BOSE geluidsinstallatie

 • Gratis snelle wifi

 • Loungemeubilair

 • Foodtrucks & foodstands

 • Shelter- en pagodetenten

 • Cateringbuffetten mogelijk

 • Grillen op Green Egg barbecues

 • Exclusief te huur of te combineren

Opdrachtgever aan het woord

ruimtes 8
service 10

Beko

"Zowel in de voorbereidingen als tijdens de Beko Najaarsdagen zelf hebben wij prettig samengewerkt met de mensen van NBC. Zij denken in oplossingen en niet in problemen, zij ontzorgen en verzorgen!"

- Beurs met lunch in de tuin

ruimtes 8
service 10

Opdrachtgever aan het woord

Beko

"Zowel in de voorbereidingen als tijdens de Beko Najaarsdagen zelf hebben wij prettig samengewerkt met de mensen van NBC. Zij denken in oplossingen en niet in problemen, zij ontzorgen en verzorgen!"

- Beurs met lunch in de tuin

Check de beschikbaarheid van de tuin

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze tuin voor jouw evenement? Vul dan jouw wensen in middels onderstaand formulier en we helpen je graag verder.

 • Let op:
  Het vernieuwde NBC opent op 1 maart 2024 haar deuren. Onze andere locatie Green Village is wel gewoon geopend, wellicht kunnen we jouw bijeenkomst daar faciliteren.
  Naar de website van Green Village

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.