Ontvangstspecials

Wanneer je een congres, event of andere zakelijke bijeenkomst organiseert, wil je dat jouw gasten goed ontvangen worden. De eerste indruk krijgen de gasten immers al voordat zij de locatie binnenstappen. Dat begrijpen wij bij het NBC Congrescentrum als geen ander. Daarom hebben we een aantal ontvangstspecials samengesteld, om de ontvangst van je bijeenkomst nóg hartelijker te maken. Van parkeerbegeleiding tot de NBC taxiservice.

Parkeerbegeleiding en VIP-parking

Bij bijeenkomsten voor grote groepen, zorgt de inzet van parkeerbegeleiding dat je gasten veilig en snel hun auto kunnen parkeren. Met parkeerbegeleiders kun je rekenen op een goed ingedeelde parkeerplaats en hoeven jouw gasten niet te zoeken naar een parkeerplek. De parkeerbegeleiders wijzen de gasten naar vrije plaatsen en placeren de auto’s. Daarnaast kunnen de parkeerbegeleiders bepaalde plaatsen vrij houden voor bijvoorbeeld de sprekers of de organisatie. Zo kunnen zij gemakkelijk parkeren in de vakken voor de deur.

Daarnaast beschikt het NBC over een volledig afgesloten VIP-parkeerplaats. Ideaal om in te zetten voor bijzondere gasten, sprekers of de organisatie.

Warm-welkom-pakket

Een feestje maken van het ontvangstmoment? Dat kan met het warm-welkom-pakket. Dit hartelijke ontvangstpakket bevat dé faciliteiten om jouw gasten met een lach te ontvangen. Wil je het nog persoonlijker maken? Kies er dan voor om een aantal personen van de organisatie rondom de loper te plaatsen met welkomstbordjes, applaus en gejuich. Lachen gegarandeerd!

NBC taxiservice

Je gasten voorzien van gemak op de parkeerplaats? Geen probleem! Het NBC heeft twee eigen tuktuk’s die je kunt inzetten tijdens de ontvangst en het vertrek van de gasten op de bijeenkomst. Deze ‘NBC taxi’s’ worden bemand door onze medewerkers en rijden tijdens de ontvangst- en vertrekmomenten voortdurend heen en weer. Tijdens de ontvangst worden jouw gasten voor de deur afgezet en wanneer de bijeenkomst is afgelopen brengen wij de gasten weer naar hun auto.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over onze ontvangstspecials? Laat dan een bericht achter via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.