Yes, ontmoetingen zonder anderhalve meter zijn weer mogelijk! Als je het ons vraagt is dit najaar de ideale tijd om samen te komen met je collega’s of relaties. Organiseer daarom jouw eindejaarsbijeenkomst bij het NBC Congrescentrum in winterse sferen! Meer weten? Neem contact met ons op!

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Arianna.

Ga naar de contactpagina of bel Arianna op 030 - 602 69 00

Whitepaper: checklist privacy en persoonsgegevens op events

Op 28 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. De invoering van deze Europese wet over de bescherming van persoonsgegevens, heeft burgers meer grip op hun persoonlijke data gegeven. Daarnaast heeft de AVG ons ook een stuk bewuster gemaakt van onze privacy. Er zijn dus best flink wat zaken op het gebied van privacy waar jij als eventorganisator rekening mee dient te houden bij de organisatie van je evenement. Daarom hebben we een handige whitepaper samengesteld over alles wat met privacy te maken heeft op je event.

Checklist privacy en persoonsgegevens op je event

Met deze whitepaper en handige checklist maak jij jouw evenement op het gebied van privacy helemaal in orde en weet je waar je rekening mee moet houden. Zowel vooraf, tijdens en na je evenement.

Download de whitepaper:

Contact

Neem contact op met Yentl

Heb je een vraag of wil je een ruimte reserveren? Neem contact op met Yentl.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Yentl

Heb je een vraag of wil je een ruimte reserveren? Neem contact op met Yentl.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws