Vanaf medio april tot en met september 2022 lanceren wij bij het NBC Congrescentrum Summer Vibes! Onze volledige tuin wordt omgebouwd tot een feestelijke setting. De ideale omgeving om op een informele manier live samen te komen. Meer informatie over Summer Vibes? Lees hier meer.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

De maatregelen gaan versoepelen: dit betekent het voor jouw bijeenkomst

Afgelopen dinsdag hebben we tijdens de persconferentie goed nieuws ontvangen: Nederland gaat weer open in drie stappen! Het zijn grote stappen die snel achter elkaar gezet worden, maar wij hebben er als locatie alle vertrouwen in dat wij op een verantwoorde en veilige wijze gasten kunnen ontvangen zonder beperkingen. Wat deze drie stappen met versoepelingen precies betekenen voor de bijeenkomsten die de komende tijd gepland staan? We leggen het hieronder graag uit. De volledige omschrijving van de versoepelingen is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Vrijdag 25 februari vervallen bijna alle maatregelen

Vanaf vrijdag 25 februari vervallen bijna alle maatregelen en dat betekent voor ons als vergader- en evenementenlocatie het volgende:

  • Wij nemen afscheid van het coronatoegangsbewijs en zullen dit niet meer controleren bij binnenkomst. Daarnaast zijn onze normale sluitingstijden weer van toepassing.
  • Gasten hoeven geen vaste zitplaats te hebben en ook de anderhalve meter afstand komt te vervallen. Daarnaast hoeft er binnen geen mondmasker gedragen te worden.
  • Voor doorstroomlocaties, zoals beurzen, vergaderingen, trainingen en congressen, gelden geen verdere restricties op groepsgrootte, toegangseis of afstandseis.
  • Bij ongeplaceerde bijeenkomsten voor meer dan 500 gasten, zoals een bedrijfsfeest, geldt vanaf 25 februari tot 15 maart de 1G-regel. Alle gasten dienen dan een negatieve testuitslag te laten zien welke gecontroleerd wordt bij binnenkomst.

Verdere versoepelingen vanaf 15 maart

Op 15 maart staat een nieuw weegmoment gepland waarop het kabinet onder andere de 1G-regel voor feesten onder de loep zal nemen. Wij hebben er vertrouwen in dat ook deze regel zal komen te vervallen.

Contact

Neem contact op met Yentl

Heb je een vraag over de versoepelingen? Of wilt u direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Yentl.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Yentl

Heb je een vraag over de versoepelingen? Of wilt u direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Yentl.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws