Vanaf medio april tot en met september 2022 lanceren wij bij het NBC Congrescentrum Summer Vibes! Onze volledige tuin wordt omgebouwd tot een feestelijke setting. De ideale omgeving om op een informele manier live samen te komen. Meer informatie over Summer Vibes? Lees hier meer.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Het NBC Congrescentrum neemt afscheid van de anderhalvemeterregel

We hebben GOED NIEUWS!! Zojuist is namelijk bekend geworden dat de overheid de anderhalvemeterregel vanaf 25 september 2021 gaat afschaffen. Dit is tijdens de persconferentie van vandaag bevestigd door demissionair premier Rutte en minister De Jonge. Hiermee zetten we een belangrijke stap richting een normale situatie. Dit is wat ons betreft dan ook hét startsein voor een succesvol najaar waarin we elkaar weer live gaan ontmoeten!

afscheid anderhalvemeterregel

Het moment waarop we allemaal hebben gewacht, is eindelijk een feit. Er gaat definitief een streep door de anderhalvemeterregel. En daar zijn wij als vergader- en evenementenlocatie niet alleen heel blij mee, we zijn er ook helemaal klaar voor. Want ook tijdens de tot heden geldende maatregelen, zoals de anderhalvemeterregel en de maximale capaciteit, hebben wij de afgelopen tijd op veilige wijze onze gasten kunnen ontvangen. We hebben daarmee bewezen dat verantwoord live samenkomen mogelijk is.

Gasten ontvangen met coronatoegangsbewijs

We hebben onze werkwijze en protocollen direct hierop aangepast. Het najaar belooft druk te worden en we staan klaar om met onze opdrachtgevers de mooiste evenementen en bijeenkomsten te organiseren. Dit gaan wij vanaf zaterdag 25 september dan ook doen zonder anderhalve meter afstand, maar mét coronatoegangsbewijs. Concreet betekent dit dat je vanaf 25 september meer dan ooit welkom bent om bij het NBC Congrescentrum een bijeenkomst te organiseren. Met dit goede nieuws kunnen we namelijk niets anders dan het najaar met vertrouwen en een positieve blik tegemoet gaan!

Bedankt Mark en Hugo!

Contact

Neem contact op met

Heb je een vraag over dit bericht of wil je meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem contact op met .

Bel

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met

Heb je een vraag over dit bericht of wil je meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem contact op met .

Bel

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws