NBC opent op 1 maart 2024 haar deuren | Op woensdag 7 september 2022 is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Daarom zijn wij genoodzaakt om tijdelijk onze deuren te sluiten. We werken achter de schermen hard aan een nieuw NBC. Inmiddels kunnen we het goede nieuws delen dat de bouw in volle gang is. Op 1 maart 2024 verwelkomen wij de eerste gasten op onze vernieuwde locatie!

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Download stappenplan: zo switch je van live event naar hybride event

Hybride events stappenplan

Stel, je bent genoodzaakt jouw event in de huidige vorm te annuleren omdat dit door de geldende maatregelen helaas niet qua aantallen of invulling past. Je gaat op zoek naar een manier om het event toch doorgang te laten vinden, in een online of hybride (deels online) variant.

De switch van een gepland fysiek event naar een hybride event is niet zomaar gemaakt. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je ook digitaal je boodschap weet over te brengen? Welke tools en mogelijkheden zijn er? En in hoeverre verschilt het planningsproces van een ‘normaal’ live event?

Daar hebben we een handig stappenplan voor samengesteld. Hiermee heb je altijd een goed overzicht bij de hand voor jouw volgende hybride evenement. Doorloop de 21 stappen, dan weet je precies waar je op moet letten en maak jij een succes van je volgende event. Download het stappenplan hieronder.

Download het stappenplan:

Contact

Sparren over hybride events met Daniëlle?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het NBC voor het organiseren van een hybride event? Neem contact op met Daniëlle.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Sparren over hybride events met Daniëlle?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het NBC voor het organiseren van een hybride event? Neem contact op met Daniëlle.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws

We're back, but different! Het NBC opent op 1 maart 2024