Ontmoeten we elkaar weer zakelijk deze zomer? Als het aan ons ligt wel. In de zomermaanden kun je bij het NBC namelijk terecht voor de ultieme zomerse bijeenkomst. Van elke bijeenkomst in de zomermaanden maken we een feestje! Meer informatie? Neem contact met ons op!

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Arianna.

Ga naar de contactpagina of bel Arianna op 030 - 602 69 00

Download stappenplan: zo switch je van live event naar hybride event

Hybride events stappenplan

Stel, je bent genoodzaakt jouw event in de huidige vorm te annuleren omdat dit door de geldende maatregelen helaas niet qua aantallen of invulling past. Je gaat op zoek naar een manier om het event toch doorgang te laten vinden, in een online of hybride (deels online) variant.

De switch van een gepland fysiek event naar een hybride event is niet zomaar gemaakt. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je ook digitaal je boodschap weet over te brengen? Welke tools en mogelijkheden zijn er? En in hoeverre verschilt het planningsproces van een ‘normaal’ live event?

Daar hebben we een handig stappenplan voor samengesteld. Hiermee heb je altijd een goed overzicht bij de hand voor jouw volgende hybride evenement. Doorloop de 21 stappen, dan weet je precies waar je op moet letten en maak jij een succes van je volgende event. Download het stappenplan hieronder.

Download het stappenplan:

Laatste nieuws