Op woensdag 7 september is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Onze locatie is daardoor grotendeels verloren. Daarom zijn wij genoodzaakt om tot 1 september 2023 onze deuren te sluiten. Alle bijeenkomsten die bij het NBC gepland staan tot 1 september 2023 kunnen hierdoor geen doorgang vinden.

 

Voor ons staat de komende periode in het teken van de wederopbouw maar ook in het helpen van onze opdrachtgevers met het vinden van alternatieve locaties. Gelukkig zit stilzitten niet in het DNA van ons familiebedrijf en zijn de werkzaamheden al in volle gang. Ondanks deze tegenslag gaan we met vertrouwen de toekomst tegemoet.

 

We houden je graag regelmatig op de hoogte van onze ontwikkelingen. Wil je hiervan op de hoogte blijven en ben je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Meld je dan hier aan.

Taal aanpassen: English

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Ga naar de contactpagina of bel Elise op 030 - 602 69 00

Checklist: zo boek je de perfecte zakelijke locatie voor jouw vergadering of training

Een goede locatie speelt een belangrijke rol bij het organiseren van een succesvolle bijeenkomst. Maar waar moet je allemaal op letten als je een locatie gaat boeken? Om je een handje te helpen in de zoektocht naar een geschikte locatie voor jouw bijeenkomst, hebben wij een handige checklist gemaakt.  Hier leggen we tot in de kleinste details uit waar je op moet letten bij het boeken van de perfecte locatie voor jouw vergadering of training. Download ‘m hieronder.

Download de checklist ‘Zo boek je de perfecte zakelijke locatie voor jouw vergadering of training’

Contact

Neem contact op met

Heb je vragen over het boeken van een locatie voor jouw bijeenkomst? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met .

Bel

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met

Heb je vragen over het boeken van een locatie voor jouw bijeenkomst? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met .

Bel

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws