Onze allerbelangrijkste focus? Dat ben jij

Het organiseren en faciliteren van evenementen is een people-business. Onze collega’s zetten zich daarom in om de gasten een perfecte bijeenkomst te bieden. Allemaal met dezelfde passie en vol enthousiasme. Van de oprechte glimlach bij binnenkomst tot de grote flexibiliteit bij alle afdelingen: iedereen zet zich in om de gasten een topdag te bezorgen.

Wat wij het mooiste compliment vinden? Als onze opdrachtgevers of gasten zeggen dat het NBC voor hen als thuis voelt.

Een bijeenkomst organiseren op een locatie waar het voelt als thuiskomen

NBC Facts

Ervaren eventprofessionals

Bij het NBC staat een heel team ervaren eventprofessionals voor je klaar. Van eventmanagers tot aan koks en van de technische dienst tot aan de beste hosts.

Wij denken graag met je mee

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen, denkt ons team met plezier met je mee over de optimale invulling voor jouw bijeenkomst.

Oprecht enthousiasme

Ons hospitalityteam zet zich elke dag weer voor 110 procent in om onze opdrachtgevers en gasten een zorgeloze bijeenkomst te bieden. Daar worden we blij van.

Heerlijke koffie

Bij het NBC serveren we uitsluitend Nespresso koffie, vers gezet per kop. Zonder goede koffie is het natuurlijk niet eenvoudig om je ergens thuis te voelen. ;-)

Gastvrijheid is onze tweede natuur

Het NBC is een familiebedrijf. Dat zie je terug aan alle onderdelen van onze service, met name de oprechte aandacht voor onze gasten. Gastgerichtheid en ontzorgen zijn voor ons de belangrijkste kenmerken en daarmee onderscheiden wij ons. Wij kennen onze gasten, hun wensen en verwachtingen – en wij zien het als een uitdaging om die verwachtingen telkens weer te overtreffen. Wanneer kom jij onze gastvrijheid ervaren?

Wil jij ook het 'thuis-gevoel' van het NBC ervaren?

Laat een bericht achter met jouw wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.