Een 24 meter breed projectiedecor waarmee jouw boodschap écht overkomt

Hoe zorg jij ervoor dat jouw boodschap blijft hangen op je congres of evenement? Een energieke presentatie, een inspirerend verhaal of een thema dat perfect aansluit bij de gasten… Het draagt er allemaal aan bij. Maar juist met behulp van de nieuwste audiovisuele technologieën kun je jouw keynote presentatie écht naar een volgend niveau tillen.

Een volledig nieuwe betekenis aan het woord ‘presenteren’, krijg je bij het NBC Congrescentrum met het 4K projectiedecor. Met een totale oppervlakte van ruim 184 m² waarop 4K geprojecteerd wordt, hebben jouw gasten een unieke en haarscherpe beleving op jouw event.

Bekijk in de video hoe jouw boodschap wél overkomt met behulp van ons 4K projectiedecor

NBC facts

Ervaren eventprofessionals

Bij het NBC staat een heel team ervaren eventprofessionals voor je klaar. We delen met z'n allen dezelfde passie om het jou naar de zin te maken.

Gratis parkeren en centraal gelegen

Jouw gasten parkeren bij ons gewoon gratis voor de deur. Daarnaast zijn we uitstekend te bereiken met zowel auto als OV. De tram vanaf Utrecht CS stopt recht voor deur.

Innovatieve techniek

Het NBC heeft alle nieuwste technische faciliteiten in huis om jouw evenement naar een volgend niveau te tillen. Bijvoorbeeld met onze 3D en 4K projectiedecors.

Goede koffie

Wij vinden lekkere koffie erg belangrijk. Daarom serveren wij alleen Nespresso koffie die per kopje gezet wordt.

Optimale beleving door haarscherpe 4K weergave

Met de 4K projectiemogelijkheden bij het NBC Congrescentrum, stellen we jou in staat om impact te maken op je gasten. De haarscherpe weergave van content en de oppervlakte van 184 (!) m², zorgen voor een optimale beleving. Of je nu een ‘normale’ Powerpoint-presentatie, picture-in-picture content, livestream of geanimeerde background wilt weergeven: wij zorgen er altijd voor dat jouw boodschap goed overkomt.

Wil je jouw presentatie naar een hoger niveau tillen?

We vertellen je graag alle mogelijkheden van ons 4K projectiedecor en laten je met plezier zien hoe jouw content erop weergegeven kan worden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op: