Een optimale culinaire invulling

Bij het NBC houden we van goed en lekker eten en geloven we erin dat dit bijdraagt aan het succes van de bijeenkomst. Waarom? Omdat eten verbindt. Het brengt gasten samen en zet aan tot gesprekken. Daarnaast draagt het bij aan de concentratie en de gemoedstoestand van de gasten. We willen natuurlijk allemaal tevreden gasten!

Ons eigen keukenteam zet zich daarom dag in, dag uit voor 110 procent in om onze gasten van lekker eten te voorzien. En hier gaan ze best wel ver in…

Ons keukenteam maakt ons bijzonder...

Keukenfacts

Eigen keukenbrigade

Het NBC Congrescentrum heeft een eigen keukenbrigade onder leiding van executive chef-kok Vincent van der Wal.

Arrangement of maatwerk

Elke bijeenkomst is te combineren met een arrangement of maatwerk. Onze chef stelt samen met jou de ideale culinaire line-up samen.

Lekker drinken

Het lekkere eten is natuurlijk te combineren met het lekkerste drinken. Van een juice-bar tot cocktailbar. Bijna alles is mogelijk.

Met liefde gemaakt

Van ontbijt tot aan de borrel: wij zorgen ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Je weet wat ze namelijk zeggen: liefde gaat door de maag. ;-)

Cateringaanbod

Elke bijeenkomst is te combineren met een arrangement of gerechten op maat. Van ontbijt tot aan het diner. Meer informatie over ons totale cateringaanbod en onze arrangementen lees je via onderstaande links.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over ons food & beverage aanbod? We vertellen je er graag meer over. Ook sluit chef-kok Vincent met plezier aan bij een persoonlijk gesprek wanneer er dieper ingegaan wordt op de culinaire invulling.

 

Neem contact op