Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Gösta.

Ga naar de <a href="https://nbccongrescentrum.nl/contact">contactpagina</a> of bel Gösta op

Blije beursbezoekers, hoe zorg je daarvoor?

Je kunt nog zo je best doen, maar een beurs is pas geslaagd wanneer jouw bezoekers blij zijn. Wij geven je 7 dingen die niet mogen ontbreken op jouw beurs.

 1. Goede afstemming

  Een goede voorbereiding is alles. Miscommunicatie tussen de beursorganisator en de standhouders? Bezoekers merken dit direct. Stem taken en verantwoordelijkheden dus goed af.

 2. Beurs en congres zijn één geheel

  Vaak wordt een congres gecombineerd met een beurs. Ideaal, want een goed congres zorgt voor veel bezoekers op de beurs en andersom. Maar zorg wel dat de beurs en het congres naadloos op elkaar aansluiten. Voorkom overlap in het programma en zorg dat beide even strak in elkaar zitten.

 3. Relevante standhouders

  Kies de juiste standhouders voor op de beurs. Neem de bezoekers als uitgangspunt: wie is de bezoeker en waarvoor komt hij? Wees kritisch. Maakt de stand de bezoeker écht blij? Alleen dan word jij ook blij.

 4. Ultieme beursbeleving

  De impact van een beurs is vele malen groter wanneer je zorgt voor een ultieme beursbeleving. Denk buiten het kader van een beursstand en zorg dat alle zintuigen van bezoekers worden geprikkeld.

 5. Perfecte beurslocatie

  De (beurs)locatie is essentieel voor het succes van de beurs. Passen alle stands in de ruimte? Is de looproute van bezoekers én stroompunten voor standhouders intuïtief? Kies een locatie die meedenkt, dan heb je op de dag van de beurs geen zorgen.

 6. Netwerken op de beurs

  Netwerken is nog altijd één van de belangrijkste reden om een beurs te bezoeken. Maar speel je daar voldoende op in? Zorg voor tijd en ruimte om te netwerken.

 7. Heerlijke beurscatering

  Van lekker eten wordt iedereen gelukkig. Ook op de beurs. Een hele dag weg van kantoor is best intensief. Zorg voor genoeg lekker eten, voor ieder wat wils. Dan gaan jouw bezoekers gegarandeerd tevreden naar huis.

Contact

Neem contact op met Daniëlle

Met jarenlange ervaring, perfecte service en twee grote hallen is het NBC de perfecte beurslocatie. We staan je graag te woord. Neem contact op met Daniëlle.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Daniëlle

Met jarenlange ervaring, perfecte service en twee grote hallen is het NBC de perfecte beurslocatie. We staan je graag te woord. Neem contact op met Daniëlle.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws