Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Gösta.

Ga naar de <a href="https://nbccongrescentrum.nl/contact">contactpagina</a> of bel Gösta op

Giveaways op jouw event? Zo moet het wél

Gratis spullen – iedereen houdt ervan. Toch verdwijnen de giveaways op events vaak direct in de prullenbak. Zonde van het geld, natuurlijk. Verras jouw gasten met een mooie, goedgevulde goodiebag die ze met plezier mee naar huis nemen. Met onze tips zeilen jouw giveaways niet direct de kliko in.

Kies mooie producten

Een goed verzorgde goodiebag bij de registratiebalie maakt een goede eerste indruk. Bezoekers voelen zich gewaardeerd en weten dat ze iets speciaals van het event mogen verwachten. Probeer verrassend uit de hoek te komen met giveaways die de bezoeker goed kan gebruiken. Denk aan informatie op naam, goed passende kleding, een goed e-book of een mooie gadget. De bezoeker zit over het algemeen niet te wachten op tien verschillende keycords of pennen. Hou het subtiel: less is more en vermijd grote logo’s.

Kies een mooie tas

Investeer in een rugtas van fatsoenlijke kwaliteit. Deze komt goed van pas als sporttas of extra schooltas voor de kinderen. Doordat jouw cadeau onderdeel wordt van het dagelijks leven, houden jouw bezoekers een positief gevoel bij jouw event. Daarnaast is zo’n tas duurzamer dan een plastic cadeautasje.

Maak verschillende designs

Laat jouw bezoekers kiezen uit verschillende designs. Als de bezoeker zelf een tas kan kiezen, de kans groter dat de tas mee naar huis gaat. Tip: werk samen met opkomende lokale ontwerpers of kunstacademiestudenten. Voor jou een mooie kans om echt iets bijzonders te creëren, voor hen kans op exposure voor hun werk.

Contact

Neem contact op met Anne

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Anne.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Contact

Neem contact op met Anne

Heb je vragen? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Anne.

Bel Stuur een bericht

Of bel op 030 - 602 69 00

Laatste nieuws