Culinaire invulling

De culinaire invulling bij het NBC scoort gemiddeld een 8,5

Wat drink jij tijdens de zakelijke borrel?

Lekkere hapjes en drankjes, een goede sfeer en optimale gastvrijheid. Dat zijn wat ons betreft de drie hoofdingrediënten van een geslaagde zakelijke borrel. De drie ingrediënten die bij het NBC Congrescentrum standaard op de kaart staan.

Na een lange dag is niets fijner om samen met jouw gasten te kunnen ontspannen. Je wil de bijeenkomst nabespreken, informeel netwerken of gewoon even gezellig bijpraten. Hoe fijn is het dan als je dit kunt doen op een plek waar alles je uit handen wordt genomen. Jij hoeft je alleen nog maar druk te maken over welk drankje je zelf wil drinken. Ons team ontvangt je met open armen en regelt de rest.

Impressie

Of je nu met 5 of 500 gasten wilt borrelen, wij regelen het graag voor je.

Alles in huis voor een succesvolle borrel

Persoonlijke aandacht, service en flexibiliteit vinden wij erg belangrijk. Dit zie je terug in de werkwijze van ons team voorafgaand en tijdens de borrel. Heb je bijvoorbeeld last-minute bedacht om een welkomstwoord te houden? We zorgen met plezier voor een microfoon en een podium.

Ons team is er voor je om uitdagingen op te lossen en om je in staat te stellen een succes te maken van de borrel. Wanneer je de verwachtingen van je gasten wil overtreffen, ben je bij het NBC Congrescentrum aan het goede adres.

Ruimtes

Een zakelijke borrel organiseren bij het NBC?

We hebben voor iedere gelegenheid een sfeervolle ruimte. Bij ons sta je niet te borrelen onder tl-buizen!

Bekijk alle ruimtes

Food

Van charcuterie tot sushihapje en van versgeperste sap tot koud speciaal bier. Bij het NBC is er voor ieder wat wils. Heb je speciale wensen? Bespreek het met onze chef-kok.

Duurzaamheid bij het NBC Congrescentrum

Bij het NBC Congrescentrum doen we er alles aan om jouw zakelijke borrel zo duurzaam mogelijk te maken. Van zonnepanelen tot een no waste policy en van pro-actieve afvalscheiding tot composteerbare koffiebekers. Wij zetten ons iedere dag in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zijn dan ook al sinds mei 2016 officieel partner van MVO Nederland.

Alle facts & figures rondom duurzaamheid bij het NBC Congrescentrum hebben wij samengevat in een overzichtelijke infographic.

Contact

Neem contact op met Elise

Wil je meer informatie ontvangen over het organiseren van een borrel bij het NBC? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Bel Elise Stuur een bericht

Of bel Elise op 030 - 602 69 00