Kerstdiner

Organiseer een sfeervol kerstdiner om je gasten met elkaar te verbinden.

Wat eet jij voor kerstdiner dit jaar?

Kijk samen met je collega’s terug op het afgelopen jaar tijdens een compleet verzorgd kerstdiner. Uitgebreid dineren in een gezellige, winterse omgeving. We zorgen ervoor dat het jou en jouw gasten aan niets ontbreekt! Ons eigen keukenteam zorgt met de lekkere gerechten voor een culinair feestje.

 

Kerstdiner facts

Proost samen op het nieuwe jaar

Aan alles is gedacht

Tijdens jouw nieuwjaarsbijeenkomst leggen wij jou en de gasten volledig in de watten. Van licht en geluid tot sfeervolle aankleding en van een eventmanager tot aan de culinaire invulling. Alles zit er in!

Culinaire feestje

Wil je een winsterse buffet geserveerd vanuit verschillende foodcorners, een walking dinner of wil je liever aan tafel plaatsnemen voor een sit-down dinner? Het kan allemaal. Ons keukenteam zal de lekkerste gerechten bereiden!

Sfeervol ingericht

De ruimte is sfeervol ingericht met houten Stuben, winterse decoratie en duizenden lampjes. Middenin staat een authentieke Schi-Alm bar. Hét gezellige middelpunt waar je kunt proosten met je collega’s of relaties.

Een vleugje magie

Met een prachtig ingerichte locatie, alle nodige services en een superbevlogen team, zorgen we voor de NBC-magie tijdens jouw kerstborrel of eindejaarsbijeenkomst.

Een intiem of groots kerstdiner

Of je nu met een kleine of grote groep komt, het NBC Congrescentrum heeft voor elk gezelschap een geschikt kerstdiner. Wordt het een grootschalig sit-down dinner na afloop van een bijeenkomst of wil je het klein en intiem houden? Bij het NBC denken we continu na over de optimale culinaire invulling en hebben dan ook voor iedere groep een passend arrangement. Wij zorgen ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Je weet wat ze namelijk zeggen: liefde gaat door de maag.

Sfeervolle impressie

We leggen jouw gasten met liefde in de watten

Een succesvol en smaakvol kerstdiner

Laat je verrassen door chef-kok Robbert en zijn team. Ons eigen keukenteam kookt de lekkerste gerechten voor jouw gasten. Wij houden namelijk zelf ook van goed en lekker eten en geloven erin dat dit bijdraagt aan het succes van jouw bijeenkomst. Waarom? Omdat eten verbindt. Het brengt gasten samen en zet aan tot gesprekken.

 

Ruimtes voor een diner

Een diner organiseren bij het NBC?

Dineren kan bij ons met een klein en groot gezelschap. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld terecht in de Winebar, het de Lounge of één van de grote evenementenhal.

Naar alle ruimtes

Food

Wordt het een walking dinner, een sit-down dinner of een dinerbuffet? Ons keukenteam maakt er sowieso een feestje van!

Contact

Neem contact op met Elise

Wil je meer informatie ontvangen over het organiseren van een kerstdiner bij het NBC? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Bel Elise Stuur een bericht

Of bel Elise op 030 - 602 69 00