Examen

In alle rust een examen afnemen doe je bij het NBC Congrescentrum

De ideale, centraal gelegen examenlocatie

Een examen maken is een spannend moment voor de deelnemers. Zij zijn zelf natuurlijk verantwoordelijk voor een positief resultaat, maar een goede verzorging kan wel bijdragen aan een positief resultaat. Zo helpt het de deelnemers als het examen plaatsvindt in een stille examenruimte met comfortabel meubilair. Daarnaast zorgen wij graag voor of na het examen voor een goede kop koffie of een heerlijke lunch.

Voor deelnemers is het bovendien fijn als de examenlocatie centraal gelegen is. Het NBC Congrescentrum ligt vlakbij de A2, A12 en A27 en is ook met het OV goed te bereiken. Vanaf Utrecht Centraal sta je met de tram binnen een kwartier voor de deur van het NBC. Parkeren doe je overigens ook recht voor de deur op één van de 1.200 gratis parkeerplaatsen.

Impressie

Wij hebben de ruimte voor examens. Ook op anderhalve meter afstand.

Examenruimtes

Benieuwd naar de beste examenruimte?

We hebben 33 verschillende ruimtes voor examens in alle soorten en maten. Zo is er altijd een ruimte die precies past bij het aantal deelnemers. De capaciteit van de ruimtes die op de website wordt weergegeven voldoet aan de gestelde richtlijnen en anderhalve meter afstand.

Naar alle ruimtes

Food

Van een kop koffie vooraf tot borrelplateau achteraf. Ons keukenteam zorgt graag voor de food en beverages, zodat de deelnemers zich volledig kunnen richten op het examen.