Veiligheidsmaatregelen

We voldoen aan alle gestelde maatregelen en de 1,5 meter afstand norm.

Wat neem jij als hoofdgerecht?

Goed eten en drinken, een fijne sfeer en optimale gastvrijheid. Dat zijn wat ons betreft de drie hoofdingrediënten van een geslaagd zakelijk diner. De drie ingrediënten die bij het NBC standaard op de kaart staan.

Na een intensieve dag is er niets fijner om de dag samen met jouw gasten af te sluiten met een informeel en lekker diner. Je wil de bijeenkomst nabespreken of misschien gewoon even gezellig bijpraten. Hoe fijn is het dan als je dit kunt doen op een plek waar alles je uit handen wordt genomen?

Ons keukenteam gaat wel heel ver voor lekker eten...

Een intiem of groots zakelijk diner

Neem plaats in onze Winebar The Y en laat je verrassen door chef-kok Vincent en zijn team. Of wordt het toch een grootschalig sit-down dinner na afloop van je congres? We zetten onze evenementenhal graag voor je klaar in een intieme dineropstelling.

Opdrachtgevers aan het woord

Dineren

Dineren

Dineren

Opdrachtgevers aan het woord

Dineren

Opdrachtgevers aan het woord

Dineren

Opdrachtgevers aan het woord

Dineren

Een succesvol en smaakvol diner

Persoonlijke aandacht, flexibiliteit en service vinden we erg belangrijk. Dit zie je terug in de werkwijze van ons team voorafgaand en tijdens het diner. We zijn er voor je om te helpen met het oplossen van uitdagingen en om je in staat te stellen een succes te maken van het diner.

Wat wil jij je gasten voorschotelen? Onze chef-kok schuift graag aan bij een afspraak om mee te denken over de optimale culinaire invulling. Zo maken we jouw diner samen tot een succes.

Ruimtes voor een diner

Een diner organiseren bij het NBC?

Dineren kan bij ons met een kleine en grote groep. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld terecht in Winebar The Y, het Business Restaurant of één van de grote evenementenhal.

Naar alle ruimtes

Food

Wordt het à la carte, een walking dinner in Italiaanse sferen of een barbecue? We denken graag met je mee voor een diner op maat.

Duurzaamheid bij het NBC Congrescentrum

Bij het NBC Congrescentrum doen we er alles aan om jouw diner zo duurzaam mogelijk te maken. Van een no waste policy tot zonnepanelen en van pro-actieve afvalscheiding tot composteerbare koffiebekers. Wij zetten ons iedere dag in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zijn dan ook al sinds mei 2016 officieel partner van MVO Nederland.

Alle facts & figures rondom duurzaamheid bij het NBC Congrescentrum hebben wij samengevat in een overzichtelijke infographic.

Contact

Neem contact op met Elise

Wil je meer informatie ontvangen over het organiseren van een diner bij het NBC? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Bel Elise Stuur een bericht

Of bel Elise op 030 - 602 69 00