service

Het serviceniveau van ons team scoort gemiddeld een 9 in Q1 van 2019

Bedrijfsfeest locatie met alles erop en eraan

Van intiem feestje tot groots event: bij het NBC Congrescentrum kan het allebei. Onze beide evenementenhallen beschikken bijvoorbeeld over de nieuwste projectiemethoden, zoals 3D en 4K projectie. Ook op het gebied van licht en geluid zit je bij het NBC goed. Een spectaculaire lichtshow, optredens of DJ acts, het kan allemaal. Toch een kleiner en intiem feest? Dan kun je bijvoorbeeld in onze Winebar The Y terecht, waar je samen met collega’s kunt borrelen.

Je hebt de locatie, maar hoe zit het met de aankleding? Met welke culinaire hoogstandjes wil jij je gasten verrassen? Het NBC is graag de adviserende partner voor een geslaagd bedrijfsfeest waar jouw medewerkers het nog lang over gaan hebben. Onze ervaren eventmanagers stellen alles in het werk om jouw feest zonder zorgen te laten verlopen.

Opdrachtgever aan het woord

Ruimtes 10
Service 10
Parkeren 9

Nationale Politie

"Het was voor mijzelf als mede-organisator wel even spannend, maar dankzij de goede service van het NBC is alles supergoed verlopen!"

Bedrijfsfeest - december 2018

Ruimtes 10
Service 10
Parkeren 9

Opdrachtgever aan het woord

Nationale Politie

"Het was voor mijzelf als mede-organisator wel even spannend, maar dankzij de goede service van het NBC is alles supergoed verlopen!"

Bedrijfsfeest - december 2018

Wij steken de handen uit de mouwen

Of je nu met 10 of 5.000 gasten komt, het NBC Congrescentrum heeft voor elk gezelschap een geschikte ruimte. Wij steken de handen uit de mouwen om jouw wensen in kaart te brengen, hier invulling aan te geven én uit te voeren.

Een bedrijfsfeest kan op allerlei manieren ingevuld worden. Aan de hand van jouw wensen en doelstellingen, werken we samen aan een opstelling en invulling die past bij het bedrijfsfeest. Een LED-verlichte dansvloer, statafels, bar of foodtruck middenin de ruimte. Alles mag én kan. Onze feestruimtes zijn in ieder geval van alle gemakken voorzien. Heb je nog andere ideeën? Wij maken het voor je mogelijk.

Ruimtes

Een originele feestruimte

We hebben ruimtes voor intieme feestjes tot grootse events.

Naar alle ruimtes

food

Met ons uitgebreide drankenaanbod en heerlijke hapjes gaan jouw gasten een topavond beleven. Andere ideeën? Maatwerk is mogelijk!

Duurzaamheid bij het NBC Congrescentrum

Bij het NBC Congrescentrum doen we er alles aan om jouw bedrijfsfeest zo duurzaam mogelijk te maken. Van zonnepanelen tot een no waste policy en van pro-actieve afvalscheiding tot composteerbare koffiebekers. Wij zetten ons iedere dag in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zijn dan ook al sinds mei 2016 officieel partner van MVO Nederland.

Alle facts & figures rondom duurzaamheid bij het NBC Congrescentrum hebben wij samengevat in een overzichtelijke infographic.

Contact

Neem contact op met Daniëlle

Wil je meer informatie ontvangen over het organiseren van een feest bij het NBC? Of wil je direct beschikbaarheid opvragen? Neem contact op met Daniëlle.

Bel Daniëlle Stuur een bericht

Of bel Daniëlle op 030 - 602 69 00