Kom deze herfst samen in Autumn Vibes

De herfstperiode leent zich uitstekend om samen te komen met jouw collega’s of relaties. Net voor de eindejaarsdrukte is het namelijk hét perfecte moment om in een knusse herfstsfeer jouw medewerkers of relaties in de watten te leggen. Speciaal voor deze periode van het jaar toveren wij onze tuin om tot Autumn Vibes en serveren wij de lekkerste gerechten van het seizoen.

Wat mag je verwachten? Een volledig aangeklede tuin met herfstige decoratie. Denk aan wijnvaten omgetoverd tot comfortabele loungestoelen, sfeervolle prikverlichting, warme dekens en heaters tegen de kou. Zo is het ook op een echt herfstige dag aangenaam in de buitenlucht. Ons keukenteam heeft daarnaast de ultieme culinaire line-up samengesteld waarbij de ingrediënten van het seizoen vanzelfsprekend de hoofdrol spelen.

Informeel samenkomen in herfstsfeer

Onze tuin wordt vanaf eind september omgetoverd in Autumn Vibes. Zo wordt de tuin volledig overdekt met gezellige sheltertenten en parasols en uiteraard voorzien van heaters. Herfstdecoratie en prikverlichting zorgen voor de juiste sfeer. Op het foodcourt kun je terecht bij de verschillende foodtrucks, foodcorners of sappenbars. Netwerken of gezellig bijpraten kan op diverse hoge en lage zitjes. Bekijk de sfeerplattegrond voor een impressie!

Speciaal voor de herfst hebben we drie arrangementen samengesteld waarmee we echt een feestje maken van jouw bijeenkomst. We hebben een arrangement voor een volledig verzorgde borrel en twee arrangementen voor een smakelijk diner. Uiteraard volledig geïnspireerd op de herfst.

Onze Autumn Vibes arrangementen

Ook deze herfst pakken we natuurlijk goed uit op culinair gebied! Werken met seizoensproducten is voor ons altijd al belangrijk, maar bij Autumn Vibes kunnen we hier nog nét even iets specialers van maken. Daarom proef je bij ons de smaken van de herfst. Denk aan bittergarnituur van wild, risotto met pompoen, stoofschotels, warme soepen of chef Vincent’s herfstige borrelplateau. Benieuwd naar het volledige culinaire aanbod? Bekijk dan onze factsheet via onderstaande button.

Bekijk de factsheet

Dit mag je verwachten

Overdekt terras

We toveren onze tuin om in Autumn Vibes en zorgen voor een volledig overdekt terras waar je samenkomt in intieme sfeer.

Foodcourt

Ons keukenteam serveert de lekkerste herfstgerechten vanuit sfeervolle foodcorners en foodtrucs.

Speciale arrangementen

We maken met onze speciale Autumn Vibes arrangementen voor een borrel of diner een feestje van jouw bijeenkomst deze herfst.

Een gastvrij team

De hele dag staat ons team voor je klaar om je te helpen met jouw bijeenkomst.

Onze ruimtes

Deze ruimtes zijn beschikbaar

Het NBC beschikt naast een grote tuin over 34 verschillende zalen en 2 evenementenhallen . Bekijk in welke ruimte jouw bijeenkomst plaats kan vinden.

Naar alle ruimtes

Check de beschikbaarheid

Leuk dat je interesse hebt in Autumn Vibes. Check de beschikbaarheid van onze ruimtes via het contactformulier.

Contact - check beschikbaarheid Autumn Vibes

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.